Lente, een nieuw vaarseizoen, timmerbedrijf Zomerdijk staat voor u klaar
Uitgegeven op 13-03-2010 om 12:30  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Het ijs is - langs de Afsluitdijk zijn hier en daar nog wat restjes - gesmolten, dus wordt het zo langzamerhand weer tijd voor het nieuwe vaarseizoen van 2010! Timmerbedrijf Zomerdijk staat in ieder geval voor u klaar.


Het timmeren aan bootinterieurs is vakwerk, timmerbedrijf Zomerdijk is daarin gespecialiseerd.

De schaatsen kunnen weer in de kast en het voorjaarszonnetje begint volgens de weervoorspellers spoedig weer te schijnen dus de vaarkriebels beginnen ook weer te komen. Maar dan komt natuurlijk ook het nodige onderhoud weer naar boven , Timmerbedrijf Zomerdijk neemt dit graag bij u uit handen.
Zout, hitte en kou, een dek heeft wat te verduren. Goed onderhoud is daarom noodzakelijk om uw schip zijn waarde te laten behouden. Het zijn geen kosten die u maakt, het is investeren.

Hierbij kunt u denken aan het interieur, timmerwerk vernieuwen, re-fitten of gewoon iets veranderen aan uw boot. Maar ook het aangetaste lakwerk kan Frank weer voor u opknappen zodat uw schip weer helemaal als nieuw oogt en u weer met plezier kunt varen. Zomerdijk verzorgt ook polyesterwerk. Maar na de winter moet u ook altijd het teakdek goed nakijken op scheuren en barsten in het kitwerk door de schommelende weersinvloeden van koning winter. het is een koude winter geweest, dus juist nu is het belangrijk om de zaak goed na te laten kijken. Voorkomen is beter dan genezen. De mannen van timmerbedrijf Zomerdijk vervangen en reparen teakdekken maar zij kunnen natuurlijk ook uw rubbernaden nakijken en daar waar nodig uitsnijden en weer keurig in orde maken.


Een dek van teakhout, is het geen plaatje?

Het is krap werken op een boot, daarom komt u niet voor verrassingen te staan nadat u een offerte op maat heeft gekregen van Frank Zomerdijk.

Ook kan men uw gehele dek opschuren zodat deze weer helemaal nieuw
lijkt. Kortom voor al uw timmerwerk/polyesterwerk bent u bij timmerbedrijf Zomerdijk
aan het juiste adres. Neem ook eens een kijkje op de website:
www.timmerbedrijfzomerdijk.nl Frank Zomerdijk maakt graag en geheel vrijblijvend een offerte voor u zodat u zicht heeft op de kosten en niet voor verrassingen komt te staan. Uw boot is het waard.

(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Te koop BMW Z3 Roadstar 1.8
€ 4.250,-

Wieringer historie:
Gert Huls in de Aurora Bar - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...