Nostalgisch bal voor het publiek van nu in het Wapen van Holland met de Telstars
Uitgegeven op 25-03-2010 om 05:15  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - Waar zijn die gezellige zondagmiddagen gebleven? Dat vraagt Cees Neuvel Van Het Wapen van Holland in Anna Paulowna zich al een hele tijd af. Het Wapen van Holland, in de jaren 60 al in handen van Cees zijn vader, stond in de wijde omtrek bekend als de locatie waar menig bal met live muziek plaatsvond.

Die oeroude gezelligheid op een locatie waar de mensen elkaar weer even ontmoette, een lekker gesprek konden voeren onder het genot van een biertje, borreltje, hapje en onder het genot van spetterende live muziek van toen regerende bands als de door Henk Geels opgerichte Rocking four + one, The Mockingbirds en het Atlas kwartet. Ook Anneke Grnloh en Ria Valk waren daar graag geziene gasten.

Dat Cees naast het hard werken en de steeds toenemende drukte van deze tijd een liefde heeft voor het gemoedelijke van vroeger, is gebleken met de afgelopen Kermis van Anna Paulowna. Die heeft hij gedraaid met de instelling die vroeger gold, gezelligheid en geen gezeur waar het publiek massaal en positief op gereageerd heeft. "Ik heb hierna meteen contact opgenomen met Marno Kerdijk van The Telstars, een goede vriend die met zijn band een van de overlevers is uit die tijd en die hier toen daadwerkelijk gespeeld heeft. We hebben een datum geprikt en het Hollandbal was geboren. The Telstars zijn met hun tijd meegegaan en spelen naast het werk van toen, alles wat hedendaags en vooral gezellig en feestwaardig is. Daarom zijn zij geknipt voor de muzikale begeleiding van het Hollandbal bal en de brug te leggen tussen nu en toen en oud en jong. Daarnaast bemoeien zij zich vanuit hun boekingsbureau met organisatie. We gaan voor die ouderwetse huiskamer gezelligheid in de kroeg." Aldus Cees.

Het Hollandbal vindt plaats op zondagmiddag 28 maart in Het Wapen van Holland in Anna Paulowna. De aanvang is va 16:00u en de entree is gratis. Er is een mogelijkheid om een hapje te eten en voor mensen van verder weg is het nog geen 2 minuten lopen van het station.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop BMW Z3 Roadstar 1.8
€ 4.250,-

Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Wieringer historie:
S.D.A.P. gebouw - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...