Gladheidbestrijders getrakteerd op taart
Uitgegeven op 15-02-2010 om 11:15  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - In de kantine van de gemeentewerken werd er maandagochtend op taart getrakteerd. Tijdens een actie op wieringernieuws had Marcel Morant een taart gewonnen. Marcel heeft deze taart beschikbaar gesteld aan de mensen die er nu alweer twee maanden voor zorgen dat de wegen op Wieringen goed toegankelijk zijn. De taart is beschikbaar gesteld door bakker Edwin Bellis.


Edwin Bellis overhandigt de taart aan Henno Tacx van de gemeente. De bakker mocht hem zelf aansnijden.

Wethouder Evert Busser kwam ook langs en wist te melden dat de gemeente Wieringen van alle gemeenten in de kop van Noord Holland de zaakjes het best voor elkaar had. Dit verdient zeker een pluim. De gemeente werkt samen met loonbedrijf Heijblok, de mensen van Heijblok waren daarom ook uitgenodigd om dit goede nieuws te vieren.


De mannen gingen er even goed voor zitten.

Buiten stonden de machines opgesteld waar de wegen mee werden schoongehouden. Tot nu toe heeft de gemeente Wieringen keurig op tijd zout aangeleverd gekregen. alleen de laatste bestelling is iets vertraagd, maar dat is buiten de schuld van Wieringen om. Voorlopig hoeven de inwoners volgens Tacx nog niet te vrezen.

Wilt u ook een taart met een afbeelding erop? Ga voor info naar bakkerij Edwin Bellis in de Hoofdstraat in Hippolytushoef, of kijk op www.bakkerijbellis.nl
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Poll:
Het weer...
het kan mij niet heet genoeg
het is wel weer mooi geweest zo
  
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Bouw sluizen Den Oever 1930 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...