Help de natuur op voormalig schietterrein Botgat
Uitgegeven op 04-11-2009 om 05:08  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Zaterdag 7 november wordt de Nationale Natuurwerkdag gehouden. In de Noordkop zoekt Landschap Noord-Holland mensen die willen helpen het oude schietterrein Botgat op te knappen. Het is voor belangstellenden een unieke gelegenheid dit afgesloten gebied ten noorden van Groote Keeten eens te bezoeken.


Botgat

Landschap Noord-Holland heeft het voormalige schietterrein Botgat enige jaren geleden van Defensie gekocht. Het doel is het terrein volledig terug te geven aan de natuur. Inmiddels zijn de meeste gebouwen gesloopt, maar er staan nog veel hekken, er liggen op verschillende plekken tegels en er schieten her en der wilgen op. Er is dus werk zat en daar zoekt Landschap Noord-Holland enthousiastelingen voor.



Iedereen, jong en oud, is welkom om mee te doen. Er wordt gewerkt van 9.00 tot circa 16.00 uur. Aanmelden kan via de website www.natuurwerkdag.nl of door even te bellen met de Informatie Winkel van Landschap Noord-Holland, 088-0064455. Op deze dag wordt voor eten en drinken gezorgd.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-