Snert van Jan, die kan er wat vanUitgegeven op 09-10-2009 om 21:13 |
link |
bewaar |
printWESTERLAND - Het weer is om. Tijd voor winterkost. In Brasserij Brandend Zand pakt men het goed aan.
De inhoud is al aan het slinken, chef Jan kan weer aan de bak.
Na een mooie zomer is de herfst aangebroken. Tijd om in Brasserij Brandend Zand de bakens te verzetten. Chef Jan heeft in ieder geval een flinke pan erwtensoep gekookt. Hij heeft een recept gebruikt welke hij ook vroeger aan bord van de verschillende Noordzee kotters gebruikte waarop hij als visserman heeft gevaren. De snert is dus goed gevuld. Brasserij Brandend Zand is geopend op vrijdag vanaf 16.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Uiteraard kunt u na reservering ook op andere dagen gebruik maken van de twee horeca gelegenheden - ook de Beachbar is er in de winter voor feesten en partijen - aan het Amstelmeer.