Vis aan landUitgegeven op 05-10-2009 om 04:11 |
link |
bewaar |
printWIERINGEN - Onder de noemer ‘vis aan land’ organiseert Restaurant 99 i.s.m. De ZeeVerse Vismarkt Den Oever een heerlijke (eerlijke) zondag namiddag. Vanaf 16.00 uur verwelkomen wij U graag met een heerlijk huisaperitief, waarna u op een leuke manier tussen de gangen door ‘bijgepraat’ wordt over de vissoorten die verwerkt zijn in het menu dat wij voor U serveren.
Jurriaan Geldermans, recensent van het Noord-Hollands dagblad en bekend van zijn kritische column “Over de tong” en het glossyblad “Days”, zal U onder anderen vertellen over visvangst, duurzaamheid, bereidingen en de visseizoenen. Kortom, leerzaam en lekker gaan hier hand in hand.
Wij hopen u op a.s. zondag 11 oktober te kunnen begroeten.
Voor meer info
www.restaurant99.nl
reserveringen Telefoon: 0227 – 59 25 85
Email:
info@brasserierestaurant99.nl
‘Vis aan land’ menu
Sorbet van Tamarillos met tartaar
van markeel met gembercrème.
***
Salade van komkommer en waterkers met een taartje
van snoekbaars, uit het Amstelmeer, en in tempurabeslag
gefrituurde Noordzee langoustine met zoet/zure mosterd/dille-crème.
***
In cacaoboter gebakken scholfilet
met bospaddestoelen en dragonsaus.
**
Grietfilet met selderijpuree en rode wijnsaus.
***
IJs van Zeeuwse Oesters
***
Chocoladedessert.