Benoeming commissarissen bij Rabobank Schagen-Wieringerland
Uitgegeven op 21-09-2009 om 05:52  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - De ledenraad van Rabobank Schagen-Wieringerland heeft op maandag 14 september ingestemd met de benoeming van Hans van de Water en Saskia de Graaf tot lid van de raad van commissarissen.

Samenstelling
Met de benoemingen van dhr. Van de Water en mevrouw De Graaf is de raad van commissarissen compleet. Per 14 september is de samenstelling van de raad van commissarissen als volgt: voorzitter Henk van Zanten, Joop Bommer, Gert Jan Wiegman, Hans van de Water en Saskia de Graaf.

Hans van de Water
Hans van de Water is 61 jaar en woonachtig in Schagen. Momenteel heeft dhr. Van de Water een functie als voorzitter van de raad van toezicht van Stichting Vrijwaard en is hij zeer betrokken bij ontwikkelingen in de gezondheidszorg in een meer marktgerichte situatie. Hij heeft brede managementervaring in handel, industrie en de commerciŽle dienstverlening en in de gezondheidszorg en de energie- en not for profit sector.

Saskia de Graaf
Saskia de Graaf is 38 jaar, gehuwd en woonachtig in Schagerbrug. Mevrouw De Graaf is werkzaam als manager bij Corus in IJmuiden. Mevrouw De Graaf heeft in haar carriŤre veel ervaring opgedaan op het gebied van Human Resources.

Veelzijdigheid
De komst van Hans van de Water en Saskia de Graaf is een welkome aanvulling binnen de raad van commissarissen. Deze beschikt nu over een veelzijdigheid aan kennis en ervaringen op zowel commercieel als personeelsgebied. Daarmee is een goede basis gelegd en biedt de raad van commissarissen een stabiele factor en daarmee continuÔteit voor de toekomst!
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Gerard Luijt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...