De Pokerkampioen van Nederland seizoen 3 staat voor de deur
Uitgegeven op 17-09-2009 om 05:33  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - 5 oktober 2009 start het derde seizoen van De Pokerkampioen van Nederland. In 700 kroegen en sportkantines door het hele land zullen zo'n 50.000 pokerspelers strijden om deze felbegeerde titel. Hiermee is De Pokerkampioen van Nederland het grootste gratis pokertoernooi ter wereld! Uiteraard doet caf Tante Pietje in Den Oever ook weer mee.

Het mooie van de Pokerkampioen van Nederland is dat het evenement draait om de gezelligheid en dat iedereen (van 18 jaar of ouder) gratis kan meedoen. Kennis van het pokerspel is niet vereist. Heb jij vrienden, familie of collega's die nieuwsgierig zijn naar jouw hobby? Laat ze zich aanmelden op www.pkvn.nl en neem ze gezellig mee!

Meer weten? Ga naar www.pkvn.nl voor informatie over de locaties en sfeerbeelden van het vorige seizoen.

Ook dit jaar zal de competitie weer op televisie te volgen zijn. Van de voorrondes, regiofinales en de landelijke finale zullen spannende uitzendingen worden gemaakt.

n van de deelnemers aan het derde seizoen van de Pokerkampioen van Nederland is Europees Kampioen Pieter de Korver, winnaar van de eerste editie van de Pokerkampioen van Nederland.

Pieter won op 28 april 2009 de Grande Finale van de European Poker Tour in Monaco en nam met zijn zege 2.3 Miljoen Euro mee naar huis! Een jongensboekachtig verhaal natuurlijk. En dit seizoen maken dus zo'n 50.000 deelnemers jacht op hetzelfde droomscenario.

Word jij de nieuwe Pieter de Korver? Ga naar www.pkvn.nl en meld je nu aan!


(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ ,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wiron - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...