Basketbalclinic geslaagd
Uitgegeven op 14-09-2009 om 18:44  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Donderdag 10 september organiseerde basketbalvereniging Break Out '88 in samenwerking met Sportservice Schagen een basketbal clinic. De clinic werd gegeven door oud profbasketballer Henk Pieterse.Henk weet als geen ander de jeugd te motiveren voor basketbal. Alle groepen 7 en 8 van de Wieringer basisscholen hebben deelgenomen aan de basketbal clinic. En de reacties waren allemaal zeer positief.

Met zijn 2,11 meter en zijn humor weet Henk de aandacht van de jeugd goed vast te houden. De nadruk lag donderdag op balbeheersing en alle oefeningen werden uitgevoerd op bekende muziek. Aan het eind van elke clinic werd een schietoefening gehouden. Onder degenen die de basket het best wisten te vinden is een paar sportschoenen verloot.

Break Out '88 kan terugkijken op een geslaagde dag. Het enthousiasme van Henk werkt erg aanstekelijk. Jeugd die graag vaker wil basketballen kan op maandagavond om 18.30 uur komen trainen in de sporthal Wieringen. De eerste drie trainingen zijn gratis.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Toeristen bij Lely - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...