Palingrace 2009 Watersport Vereniging Amstelmeer
Uitgegeven op 12-09-2009 om 08:08  |  link  |  bewaar  |  print

Op zondag 20 september wordt het watersportseizoen van Watersport Vereniging Amstelmeer afgesloten met de traditionele Palingrace. De race wordt gevaren op het Amstelmeer vanuit het clubhuis de Aak aan de Haukes.

De inschrijving staat open voor kajuitjachten, open zeilboten en motorboten en kan gedaan worden via de website; www.wvamstelmeer.nl of telefonisch bij de wedstrijdsecretaris, Sjoerd van der Werf, op nummer 06-10564544, maar ook op de dag zelf in het clubhuis de Aak tussen 09:30 uur en 10:30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt de dagprijs van een pond paling. Voor elke ingeschreven boot is er een pond gerookte paling.

Voor motorboten wordt er een puzzeltocht uitgezet, de zeilboten varen, afhankelijk van de wind, n of twee rondjes rond de vaste wedstrijdboeien. De start van de Palingrace is om 12.00 uur. Prijsuitreiking, extra ponden paling, gaat via een verloting. De nummers 1, 2 en 3 in elke klasse krijgen extra loten, dus ook meer kans op een extra pond paling. De prijsuitreiking is zo spoedig mogelijk na afloop van de wedstrijd.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Anne Heinz - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...