Populaire theatershow Het Zandkasteel in het Vikingschip
Uitgegeven op 08-09-2009 om 05:38  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Op woensdag 16 september zijn Koning Koos, Prinses Sassa en haar broertje Toto uit de populaire kinderserie ‘Het Zandkasteel’ te zien in het Vikingschip te Den Oever.Na bijna 90 uitverkochte voorstellingen gespeeld te hebben in het afgelopen theaterseizoen zal de show vanaf september nog zo’n 60 maal te zien zijn in diverse Nederlandse theaters. Net als in de televisieserie worden in de theaterversie peuters uitgedaagd tot spel, want spelen is leren. ‘Het Zandkasteel’ is een gezellige en bovendien leerzame voorstelling waarin zeker tien liedjes voorbij komen. ‘Het Zandkasteel’ is een voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.

Het Zandkasteel
Koning Koos, Prinses Sassa en Toto wonen in het Zandkasteel en beleven daar allerlei kleine avonturen. Ze hebben alle drie een bijzondere neus en als ze zand in hun neus krijgen dansen ze de ‘Neuzenkriebeldans’. Deze dans nodigt het publiek uit om mee te bewegen. Toto en Sassa willen graag alles zelf oplossen, maar soms gaat dat weleens mis. Maar als het ze wel lukt dan glimmen ze van trots! De toneelbewerking van ‘Het Zandkasteel’ wordt geproduceerd door Mark Vijn Theaterproducties in samenwerking met Teleac/NOT. De organistatie van de voorstelling in Den Oever is in handen van Stichting Kunst en Cultuur Vikingschip.

Aanvang: 16.00 uur. Het Vikingschip bevindt zich aan de Robbenoordstraat 11a te Den Oever. Reserveren: 06-120 555 90 of reserveren@vikingschip.nl.
Meer informatie over de voorstelling: www.mvtp.nl en www.vikingschip.nl .
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Amstelmeerdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...