Workshop visfileren en bereidenUitgegeven op 07-06-2009 om 13:36 |
link |
bewaar |
printHIPPOLYTUSHOEF - Deze week organiseert Restaurant 99, in samenwerking met de Zeeverse Vismarkt van Den Oever een workshop visfileren en bereiden.
Graag nodigen Linda en Gerard u uit voor een leerzame culinaire reis door de wereld van de zee. Diverse fileer- en kooktechnieken worden uitgelegd en door de deelnemers gehanteerd om tot een waar smaakwonder te komen. Na de uitleg en de toepassing kunt u met uw kookvrienden genieten van de heerlijk zelfgebreide gerechten. Aan tafel kunnen onderlinge tips en kleine geheimen worden uitgewisseld. Tot slot bestaat de mogelijkheid om uw partners uit te nodigen om samen met u en uw kookvrienden te genieten van een heerlijke maaltijd.
De data voor de workshops zijn vrijdagavond 12 juni vanaf 17.30 uur en zondagmiddag 5 juli vanaf 12.30 uur. De kosten voor de workshop zijn €59,50 per persoon, dit is inclusief de workshop, een 3 gangen diner en zelf gefileerde vis voor thuis. Drankjes worden apart berekend. Bent u geïnteresseerd? Reageer dan snel. Restaurant 99, Hippolytushoef 0227-592585, e-mail:
info@brasserierestaurant99.nl
zie ook:
www.restaurant99.nl