MUZ-Park wordt opgeknapt, commissie hekelt opstelling Walter Etty
Uitgegeven op 19-05-2009 om 22:31  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - "Van iemand die ver boven de Balkenende norm geleefd heeft als lid van het projectbureau Wieringerrandmeer mag wel iets meer verwacht worden als eigenaar van de Jeugdherberg in Oosterland. Hij moet zich niet gaan opstellen als speculant!". Met deze opmerking richting eigenaar Walter Etty van de voormalige jeugdherberg rondde voorzitter Jaap Koorn het agendapunt aangaande de reconstructie/herinrichting MUZ-Park af.


Jeugdherberg Nieuwland in iets betere tijden.

Het is zo langzamerhand een doorn in de ogen van de omwonenden en het gemeentebestuur. De verloedering van de Jeugdherberg. Wethouder Busser heeft op 14 mei een brief naar de eigenaar gestuurd waarin verzocht wordt om medewerking te verlenen in een aantal zaken betreffende dit pand en de belendende gronden. Zo is er veel groei van bereklauw, deze moet in ieder geval verwijderd worden.

Het MUZ-Park gaat op de schop. Hierover bestaat in ieder geval geen twijfel. Zo komt er een gescheiden rioolsysteem voor hemel- en afvalwater. Het wegdek krijgt een nieuwe stenen laag. Een wens van de bewoners om de straat, die eigenlijk Gemeenelandsweg heet, om te dopen in MUZ-Park wordt bestudeerd. Volgens wethouder Busser valt dit nog niet mee, met name instanties als posterijen (TNT) en andere ambtelijke instellingen moeten hier in mee willen gaan.

Walter Etty (1949). Walter studeerde enige jaren Politieke en Sociale Wetenschappen aan de UvA. Hij was wethouder en locoburgemeester van Amsterdam en lid van het Commissariaat van de Media. Walter werkt sinds 1992 bij AEF. Hij schreef baanbrekende adviezen over de organisatie en financiering van de gezondheids-
zorg (vraagsturing), overheidstoezicht en marktverdeling, de sociale infrastructuur en kunstfinanciering. Hij was projectleider voor complexe ruimtelijke projecten zoals het Museumplein en het Wieringerrandmeer. Hij bekleedde diverse advies- en bestuursrollen in crisissituaties (Postcodeloterij, CTSV, ministerie van Defensie). Walter is voorzitter van Felix Meritis.
(advertentie)
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
Poll:
Roetveeg Pieten tijdens intocht Sinterklaas in Den Oever
Ja, het is een trend, dus waarom hier niet.
Nee, tradities dienen bewaard te blijven, daar hoort Zwarte Piet bij.
Maakt mij niet uit, zolang de kinderen het maar prima vinden.
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
V.o.f. De Kast - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...