Skatebaan weer onder het stof vandaan
Uitgegeven op 18-05-2009 om 22:24  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Tijdens de rondvraag van de commissievergadering samenleving van de gemeente Wieringen haalde VVD lid Henri Boersen een oud plan uit de kast. Een vijftal jaren geleden werd er al eens vergaderd over het oprichten van een skate-baan.


Henri Boersen kwam met twee plannen op de proppen.

Toen haalde het plan het niet, de kosten lagen dermate hoog en niemand zat te wachten op zo'n parcours in de nabijheid van de woning. Met name raadslid Klink, collega VVD van Boersen, zat niet te wachten op een skatebaan tegenover zijn huis. Henri Boersen kwam met dit voorstel omdat er verleden maand door jongeren werkster Dagmar Alders een uiterst succesvolle Skate-clinic was georganiseerd op het sportcomplex in Hippolytushoef. Hieraan deden kinderen mee vanaf zes jaar oud.

En passant lanceerde Boersen ook nog even het idee om een gedeeltelijke "Golf-course", op te richten, dit nadat hij op het groene hart een inwoner met een golfclub het "putten" zag oefenen (dat is het balletje in het gaatje laten rollen). Dit voorstel werd enigzins lacherig ontvangen. Iemand wees Boersen op het "Boeren Golf" dat in een weiland, op klompen, gespeeld kan worden. Henri Boersen gaat in ieder geval onderzoek doen. Er worden tenslotte wel eens vaker ambitieuze plannen op Wieringen gepresenteerd.......
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Westerland/De Haukes smederij Cees Omis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...