Wiron heeft genoeg aan gelijkspel tegen Dirkshorn
Uitgegeven op 17-05-2009 om 19:34  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER- Waar Wiron vorige week in de uitwedstrijd tegen Winkel een goede stap had gezet richting promotie, is vandaag de eerste afvaller bekend geworden. Ondanks de 1-2 winst van Winkel op Dirkshorn is het onmogelijk om nog te promoveren naar de 5e Klasse voor de heren uit Winkel.

Het was geen aantrekkelijke wedstrijd om te zien, tussen Dirkshorn en Winkel. Niet veel kansen en gezien de tweede helft zelfs een onverdiende winnaar. Het was Winkel dat na twintig minuten gespeeld te hebben op voorsprong kwam door een bekeken uithaal van topscoorder Jorg Schimmel(0-1). Nog geen kwartier later was het echter alweer gelijk, door een van richting veranderd schot belandde de bal achter Winkel keeper Kaj Tensen (1-1). Gezien het spelbeeld een terechte stand om te gaan rusten.

Na rust een compleet andere wedstrijd. Dirkshorn begon het eerste kwartier met een groot veldoverwicht en wist dit de gehele tweede helft te behouden. Echter was dit niet van waarde. Na vele voorzetten weggewerkt te zien worden door de ‘luchtmacht’ in de verdediging van Winkel, was het uiteindelijk de eigen luchtmacht die bezweek onder de druk. Een Dirkshorn verdediger verloor Jorg Schimmel uit het oog en met een harde kopbal wist hij de 1-2 tegen de touwen te werken. Deze 1-2 was ook de uitslag, waardoor Wiron donderdag aanstaande zelfs met 1 doelpunt verschil mag verliezen en dan evengoed nog zeker is van promotie naar de 5e klasse.

U bent allen van harte uitgenodigd om Wiron aan te moedigen. Donderdag 21 Mei, Hemelvaartsdag, komt Dirkshorn op bezoek en uw aanmoedigingen kunnen een bijdrage leveren aan promotie. Want wat is nou mooier dan volgend voetbalseizoen wederom twee derby’s te hebben op Wieringen.

NACOMPETITIEWEDSTRIJD WIRON-DIRKSHORN LIVE OP ZUIDERZEE FM

Op Hemelvaartsdag speelt het eerste elftal van Wiron de laatste wedstrijd in de strijd om promotie tegen Dirkshorn. Als kampioen ging Succes de ploeg uit Den Oever al voor en via de nacompetitie kan nu ook Wiron volgend jaar uitkomen in de 5e klasse. Wiron heeft in de eerste nacompetitiewedstrijd Winkel verslagen met 2-0 en Winkel won afgelopen zondag op zijn beurt met 1-2 bij Dirkshorn. Statistisch gezien heeft Wiron de grootste kans om donderdag te promoveren, een gelijkspel is al voldoende. Eerder dit seizoen won Wiron al twee maal van Dirkshorn, de uitwedstrijd werd met 0-1 gewonnen en thuis werd het 4-1.

De wedstrijd begint donderdag om 14.30 uur en wordt gespeeld op het sportpark in Den Oever. Tussen 14.00 en 17.00 uur verzorgt Zuiderzee FM in een speciaal samengestelde programmering een live verslag van deze wedstrijd. Verslaggever Sem Eg is ter plaatse en de presentatie vanuit de studio is in handen van Gerard Smit. Zuiderzee FM is via de ether te beluisteren op 106.6 FM, op de kabel via 87,9 Mhz, via de LOZ Kabelkrant en wereldwijd via de geheel vernieuwde website www.rtvzuiderzee.nl

Tussenstand Nacompetitie:
# Elftal Gespeeld Winst Gelijk Verlies Punten Doelpunten Voor Doelpunten Tegen
1. Wiron 1 1 0 0 3 2 0
2. Winkel 2 1 0 1 3 2 3
3. Dirkshorn 1 0 0 1 0 1 2
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Onno Osinga - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...