Skateclinic aan de Belterlaan groot succes
Uitgegeven op 01-05-2009 om 16:33  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Onder prachtige omstandigheden organiseerde de jongerenwerkster van de Gemeente Wieringen in samenwerking met Skateland een demo-middag op het verharde handbalveld van Tonegido op het sportcomplex aan de Belterlaan. Tientallen kinderen van vier tot circa achttien jaar oud leefden zich uit op de diverse hindernissen zoals deze waren opgesteld.

fotografie Henk-Jan Wittink
Fotografie Henk-Jan Wittink
De crewleden van Skateland zijn ware kunstenaars op de Skates en Skateboards. Spectaculaire beelden gemaakt door Henk-Jan Wittink


In twee seconden vastgelegd door fotograaf Henk-Jan Wittink, een heuse salto op skates. U wordt aangeraden dit thuis niet na te doen.

De kinderen die meededen droegen allen beschermende kleding en valbeschermers. Deze medewerker van Skateland heeft een enorm geloof in zijn eigen kunsten, hij kwam goed terecht, maar op zijn lichaam waren hier en daar wel blijvende herinnerringen te zien van eerdere kunstjes.


Een overzicht van het omgetoverde handbalveld.

Een kast vol met veiligheidskleding en -artikelen.Een aantal jaren geleden vroeg de jeugd nog om een Skatebaan, zullen er weer kinderen actie gaan voeren? Zij zijn in ieder geval wel enthousiast geworden na vrijdagmiddag.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
100 kilometer Amstelmeer marathon - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...