Sterk Succes morst met de kansen
Uitgegeven op 12-10-2008 om 18:15  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF – Op een zonnig sportveld heeft het eerste elftal van Succes vanmiddag met 3-0 gewonnen van Kaagvogels. De Wieringers waren duidelijk sterker dan de mannen uit Kolhorn.

Succes opende goed. Binnen 10 minuten trapte Pascal Sanou de bal achter de keeper, na een voorzet van Stefan van den Heuvel. Kaagvogels probeerde wel aanvallen op te bouwen maar ze bleven vaak halverwege het veld steken. In de 23e minuut wisten ze toch door te breken en te schieten maar dat schot werd door de verdediging tot een hoekschop afgewend. Kort daarna brak Succes uit via een counter maar Jeroen Metselaar werd vlak voor het strafschopgebied hard onderuit gehaald. Een vrije trap was het gevolg. Deze kans bleef echter onbenut. Michel Bijma passeerde in een nieuwe aanval twee spelers van Kolhorn en gaf de bal keurig af aan Jeroen Metselaar maar die trapte de bal richting de Belt. Met een 1-0 voorsprong werd er thee gedronken.

De tweede helft begon minder goed dan de eerste helft. Een beetje rommelig aan beide kanten. Halverwege de tweede helft werd het spel stilgelegd. Een klein meisje was het veld opgestormd na een twijfelachtige beslissing van de scheidsrechter. Of dit ook de reden was om het veld op te komen, weten we helaas niet… Het spel werd vervolgd en in mooie aanval over de rechterflank werd de bal voor het doel geschoten. Richard Ansink zag de bal aankomen en kopte deze prachtig in het doel. Een aantal spelers van Kolhorn raakten enigszins geïrriteerd en hadden het in sommige acties niet op de bal voorzien, maar op de spelers van Succes. De scheidsrechter trad hier kordaat tegen op. Het spel leek met 2-0 beslist te zijn, maar kort voor het fluitsignaal trapte Michel Bijma de bal nog langs de keeper. Even later klonk het eindsignaal en was de eindstand 3-0 voor Succes.


(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Wieringer historie:
Hoekje Hippo - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...