Flex Uitzendwerk heeft vaste voet op Wieringer bodem
Uitgegeven op 10-10-2008 om 15:45  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Sinds januari van dit jaar heeft Linda van Geel-Heijkoop haar eigen bedrijf. Vanaf augustus zit zij met haar vestiging van Flex Uitzendwerk in gebouw De Kliever op het Molenveld in Hippolytushoef.

een opvallende bedrijfswagen
Linda zal vaak op pad zijn, maar is altijd per telefoon bereikbaar.

Linda was eerder werkzaam bij Flex Den Helder. Hier heeft zij de opleidingen gevolgd en de benodigde ervaring opgedaan. Flex is een landelijk opererende organisatie met zelfstandige filiaalhouders. Flex voldoet aan alle regels en is aangesloten bij de belangenorganisaties zoals deze er in de uitzendbranche zijn. Toen het gezin, Linda is getrouwd en heeft twee kinderen, moest verhuizen naar Hippolytushoef, is het balletje gaan rollen. Achteraf was de verhuizing i.v.m. het werk van haar echtgenoot niet nodig. Gelukkig zijn zij uitermate tevreden over hun nieuwe woonplaats. “Al had ik het geweten waren wij al veel eerder naar Wieringen verhuisd!”

eigen vestiging in De Kliever bevalt prima
Een prima aanvulling op het aanbod van bedrijven op Wieringen.

Door reorganisatie binnen Flex Uitzendwerk kreeg Linda de kans om voor zichzelf te beginnen. Het rayon van Flex Uitzendwerk bestaat uit de Gemeenten Wieringen en Wieringermeer. Er bevinden zich ook al opdrachtgevers in haar portefeuille van buiten de regio. In dit gebied ziet zij dan ook goede mogelijkheden voor haar bedrijf. Enkele referenties in dit verband: CT Systems te Hippolytushoef, De Vries oud papier Zaandam, John Droog Metselwerken Den Oever, De Roeck recycling Zaandam en Heijnen papierhandel te Tilburg. Op dit moment staan er diverse vacatures open voor werkzoekenden en is Linda in onderhandeling met nieuwe opdrachtgevers. Het bedrijf richt zich dan ook niet op specifieke doelgroepen. Vandaag, 10 oktober, is er open dag in de vestiging op het Molenveld. U kunt tot 21.00 uur een kijkje nemen. Linda van Geel Heijkoop is telefonisch te bereiken onder nummer 06-22 08 58 32 Uiteraard kunt u haar een e-mail sturen; l.vangeel@flexuitzendwerk.nl Op het internet is Flex Uitzendwerk te vinden op www.flexuitzendwerk.nl

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ ,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
60 jaar Succes in 1984 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...