Open kampioenschap zeevissen van Noord-Holland
Uitgegeven op 01-10-2008 om 17:11  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Hengelsportvereniging Wieringen ’84 organiseert op zondag 5 oktober het open kampioenschap zeevissen van Noord-Holland aan de Rinkeweelsdijk achter Stroe. Deelname staat open voor individuele hengelaars en korpsen.

Hengelsportvereniging Wieringen staat al jaren garant voor een gezellig open kampioenschap van Noord-Holland. Jaarlijks nemen meer dan honderd hengelaars aan het kampioenschap deel, afkomstig uit geheel Nederland. Er wordt gevist in vakken. Deelnemers mogen vissen met aas naar keuze; alleen zachte krab is niet toegestaan. Vanaf 6.30 tot 8.00 uur worden de deelnemerskaarten uitgereikt in hotelcafé De Harmonie, Kerkplein 1, in Hippolytushoef. Daar is na 4 uur hengelen ook de prijsuitreiking. In ieder vak is de eerste prijs € 150,00. Voorts is de prijzentafel gevuld met luxe, huishoudelijke artikelen en natuurlijk vissportartikelen. Extra bekers zijn er voor de eerste dame en de eerste bij de jeugd. Bovendien kunnen in de verloting na afloop extra prijzen worden gewonnen. Alle deelnemers kunnen gratis een heerlijk harinkje happen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per persoon. Korpsen zijn € 10,- extra verschuldigd. Aanmelden is mogelijk tot en met zaterdag 4 oktober. Voor aanmeldingen en inlichtingen kunnen belangstellenden de volgende telefoonnummers bellen: 0227-511385 of 0227-592362. Aanmelden per e-mail kan bij info@hsvwieringen.nl. Informatie is ook te vinden op de website van Hengelsportvereniging Wieringen, www.hsvwieringen.nl.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Occasions
Nissan Qaisqai 1.6 Connect Edition
€ ,-

Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 10.450,-

Wieringer historie:
De Zeven Engeltjes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...