Happy Music Meal in Dikke Bries met Miss Nancy Ruth
Uitgegeven op 16-09-2008 om 05:00  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Zondagavond 21 september om 17.00 uur presenteert Teawhistle Productions een Happy Music Meal avond in De Dikke Bries aan de jachthaven van Den Oever met de internationaal gelouterde artieste Miss Nancy Ruth.

De eerste in de reeks muziek/theater avonden in De Dikke Bries. Deze internationaal gelouterde pianiste, flamencogitariste en zangeres uit Canada is op tournee in Europa ter promotie van haar nieuwste Spaanstalige c.d. ‘Me Quando’, met naast eigen werk ook composities van Tono Robira uit Panama en covers van Eydie Gorme.

Een album met als muzikanten o.a. pianist Bobo Albanese uit New York en flamenco gitarist Julen Fernandez. Nancy wordt deze avond begeleid door The Latin Jazz Orchestra o.l.v. maestro en pianovirtuoos Jean Louis van Dam, José 'Candy' Fischer op saxofoon en Eric Timmermans en/of Mick de Boer op contrabas.

Muzikale fijnproevers kunnen een vorkje meeprikken en aanschuiven tijdens het ‘muziek à la carte’ met het muziekgezelschap en zijn van harte welkom via www.dedikkebries. of 0227/511986. Voorproefjes van deze thema-avonden zijn te zien op You Tube: ‘vrienden van de dikke bries live’. Er zijn een beperkt aantal plaatsen deze unieke avond. Misschien is er nog een tafeltje vrij deze avond.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Standbeeld - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...