Schildercursus kids en inloopavonden schilderen
Uitgegeven op 13-09-2008 om 19:55  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Stichting Kunstmest stimuleert creatief talent in Het Huis van de Wadden.

Op woensdagmiddag 24 september start Ina Buisman met de eerste schildercursus van dit seizoen voor kinderen. De cursus bestaat uit zes lessen. Elke les begint om 14:00 uur en eindigt om 17:00 uur. De lessen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar en de kosten zijn € 65,00 voor zes woensdagmiddagen, inclusief schildermaterialen en frisdrankjes. Een tweede serie begint op 19 november en omvat vijf lessen (kosten: € 55,00 all in). Er kunnen per serie maximaal 12 kinderen deelnemen.

"Het belangrijkste is dat kinderen er vooral plezier in hebben want juist dan nemen ze op een ongedwongen manier kennis tot zich”, benadrukt Ina Buisman. Door de zeer persoonlijke benadering en de ongedwongen sfeer waarin de kinderen werken, kunnen ze goed hun eigen beeldtaal ontdekken. Voor elke les wordt een duidelijk thema gekozen zoals: landschap, portret, dier of bloem. Mocht een kind al een cursus gevolgd hebben dan is het goed om te weten dat elk onderwerp telkens op een nieuwe wijze wordt gepresenteerd. Zo blijft elke les een uitdaging en een stimulans voor ieder kind om zelf een oplossing te vinden voor datgene wat hij of zij wil maken.

Inloopavonden voor volwassenen
De stichting Kunstmest biedt ook volwassenen de gelegenheid om heel ontspannen eens kennis te maken met schilderen op doek. Onder professionele begeleiding maken mensen hun eerste stappen in de wereld van crayon of penseel en ontdekken zo hun creatieve talenten. Deze speciale inloopavonden zijn er elke vrijdag in oktober van 20:00 uur tot 23:00 uur. Deelnamekosten: € 10,00 pp inclusief materiaal, begeleiding, koffie en thee. Locatie: Het Huis van de Wadden. Hofstraat 114. 1779 CG Den Oever. Info: stichting Kunstmest, Ina buisman. Tel. 0227-511926 of Ina Buisman. Reserveren gewenst.
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Boerderij te Stroe - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...