20 jaar Break Out '88 gevierd
Uitgegeven op 01-09-2008 om 09:18  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Afgelopen zaterdag vierde de basketbalverengving BreakOut 88 haar 20-jarig bestaan. Dit jubileum werd passend herdacht door middel van een sport- en spelmiddag voor leden en oud-leden.

De gelegenheidsteams streden bij diverse spelletjes om de hoogste score. Het team onder leiding van Johan Krikke ging er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor.
Volgens traditie werd er ook om de vrije worp bokaal gestreden. Bij de heren ging voorzitter Gerard Hekkers met deze prijs aan de haal, Sanne Booy won bij de dames en bij de jeugd gooide Koen Dijstra de hoogste score.

Na deze activiteiten werd het feest voortgezet in de kantine, die voor de gelegenheid was omgetoverd tot een tropische oase. De aankleding, gesponsord door Brandend Zand en De Scharrelboet, zorgde ervoor dat iedereen zich direct in de tropen waande. De muziekinstallatie is beschikbaar gesteld door Discovery Sounds en de DJs on Tour kregen iedereen in de stemming om mee te doen aan de limbo competitie. Buurtvereniging Noordervenne had spelletjes beschikbaar gesteld om de jeugd ook s avonds te vermaken. En op groot scherm werden fotos vertoond van de club en haar leden door de jaren heen.
De sfeer zat er de hele dag goed in en Break Out 88 kan dan ook terugkijken op een geslaagd jubileum!
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haven Den Oever met oude afslag - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...