Politie zoekt getuigen ongeval Medemblikkerweg
Uitgegeven op 21-07-2008 om 12:24  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Een 37-jarige man uit Medemblik is ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Medemblikkerweg. Hij reed hier vrijdagmiddag rond 18.15 uur komende uit de richting van Medemblik. In een bocht verloor hij, vermoedelijk door hard rijden, de macht over het stuur. De auto kwam in een greppel tot stilstand. Omstanders hadden de auto met een touw vastgemaakt aan hun eigen voertuig om te voorkomen dat deze op het slachtoffer zou belanden. De man is naar het ziekenhuis vervoerd.

Getuigen gezocht

Een man op een racefiets met een rood jack/shirt aan welke op het fietspad reed vanuit Medemblik in de richting van Wieringerwerf is mogelijk getuige geweest van het ongeval. De politie wil graag in contact komen met deze getuige, tel: 0900 - 8844.

Snelheidscontrole
In Slootdorp is zondag op de Koningin Wilhelminaweg is tussen 15.00 en 17.00 uur een snelheidscontrole gehouden waarbij 76 van de 250 passanten te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 89 km/u waar 50 km/u is toegestaan. De zondaars kunnen rekenen op een briefje van het CJIB.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Klaas Wit, vissen op het Wad - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...