Krediet voor innovatieve ondernemers
Uitgegeven op 16-07-2008 om 18:25  |  link  |  bewaar  |  print

HAARLEM - Heeft u als mkbīer een goed idee en ziet u kansen voor een nieuw product? Dan kunt u financiŽle ondersteuning krijgen van het ministerie van Economische Zaken. Via SenterNovem kunt u het Innovatiekrediet aanvragen. Dit is een financieel steuntje voor zowel starters als gevestigde mkbīers met een goed idee. Een ondernemer die een technisch nieuw product, proces of dienst ontwikkelt, kan profiteren van het Innovatiekrediet. Het krediet vermindert het financiŽle risico voor de ondernemer. Mislukt het project? Dan hoeft hij het Innovatiekrediet niet terug te betalen.

Kenmerken

Met het Innovatiekrediet kunnen zowel kleine als grote projecten financiŽle ondersteuning krijgen. De minimale projectomvang is 300.000 euro, het maximale krediet is 5 miljoen euro. Het krediet dekt maximaal 35% van de totale kosten. Als het project is afgerond en de commerciŽle fase aanbreekt, begint u met aflossen.

Jort en de DragonsBeoordeling
Beoordelingscriteria zijn kwaliteit en haalbaarheid van de plannen, de kwaliteit van de onderneming en het management en de financiŽle positie van de onderneming. Er is een apart budget voor medische producten die klinisch getest moeten worden. De maximale projectduur is 4 jaar. Meer informatie op www.senternovem.nl/innovatiekrediet/. Krijgt u geen financieel steuntje van Economische Zaken? Wees niet getreurd; het is altijd de moeite waard om mee te doen met het tv-programma Dragon's Den met Jort Kelder. Wellicht loopt u daar weg met een investeringsbedrag van een paar ton...
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
R.K. Kerk in Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...