Woensdag Salsadag en vanaf vrijdag 11 juli "Golf"!
Uitgegeven op 08-07-2008 om 13:36  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Op woensdag 9 juli is tweede zomercursus salsadansen in Brandend Zand van start gegaan. De Wieringer dansleraar Martijn Ott van dansschool Tropical Swing uit Den Helder zal in drie groepen les gaan geven. Vanaf vrijdag gaat er op Lutje-zuid gegolft worden onder leiding van Kenneth Stamp.

Martijn Ott instrueert de nieuwe cursisten

De cursisten worden verdeeld in groepen met beginners en semi-gevorderden. De lessen worden iedere woensdag in de zomer gehouden en worden op 27 augustus afgesloten met afdansen. Aanvang van de dansavonden is 19.30 uur. Meer info op info@tropicalswing.nl en info@brandendzand.net. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij Beachbar en Brasserij Brandend Zand. Je kunt je woensdag ook voor de les nog inschrijven volgende week zelfs, kunt u zich ook nog aanmelden.

Vanaf vrijdag 11 juli start het golfseizoen bij clubhuis Brandend Zand op het Lutjestrand te Westerland, Wieringen.
Onder leiding van Kenneth Stamp kunnen geoefende en vooral ook ongeoefende golfers aan de slag op Lutjestrand Zuid. Voor deze gelegenheden wordt dit strand omgedoopt tot drivingrange. De geoefende Stamp -handicap 14- zal iedere zomerse vrijdagavond om 19.30 uur een korte briefing verzorgen waarin hij de beginselen van de golfsport uitlegt. Daarna zal vanaf 20.00 uur de afslag worden geoefend op drivingrange Lutje Zuid. Vanaf ongeveer 22.00 uur zal in het clubhuis de debriefing plaatsvinden.
Tijdens Lutjegolf wordt er gebruik gemaakt van afslagmatjes waardoor het gras op Lutje Zuid gespaard wordt. De ballen die geslagen worden zijn zogenaamde floaters. Dit zijn drijvende ballen. Bij eventuele misslagen verdwijnen de ballen dus niet naar de bodem van het Amstelmeer, maar zijn ze makkelijk weer uit het water te halen.
Iedereen kan deelnemen. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor gebruik van de ballen en de les. Clubs zijn eventueel ook te huren.


Nog een ietwat onwennig begin van de cursus
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Postkantoor Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...