Expositie
Uitgegeven op 23-06-2008 om 21:33  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Zondag 15 juni opende Elbert Volkers een speciale expositie van schilderijen en objecten in Het Huis van de Wadden te Den Oever. Het is opnieuw een initiatief van de Stichting Kunstmest.

De expositie maakt onderdeel uit van de culturele manifestatie "Licht aan Zee" waarin de noordkop betrokken wordt. Bij "ZOUT LICHT'" zijn 8 kunstenaars betrokken die werk hebben gemaakt dat betrekking heeft op de zee of in ieder geval daardoor geïnspireerd is. Het levert een interessante en juist diverse presentatie op omdat de stijlen onderling zeer duidelijk verschillen.

De werken, zijnde schilderijen, objecten en sieraden, zijn ingebracht door Boxie, René van Leeuwen en Lia Blok, Netty Gelijsteen, Marijke van Wijk, Marijke Zandstra, Edwin Zwart, Remco Zwart en Ina Buisman.

Tegelijk met "ZOUT LICHT" worden ook schilderijen en gedichten geëxposeerd die door jonge Wieringers zijn gemaakt als onderdeel van het jeugdproject "De Afsluitdijk in woord en beeld".

Hiermee geeft de Stichting Kunstmest opnieuw inhoud aan haar doelstelling om initiatieven te ontwikkelen die de sociale cohesie op Wieringen en daarbuiten versterken. U kunt de expositie de gehele zomer nog komen bekijken in het "Huis van de Wadden", Hofstraat 114, Den Oever. Informatie: Stichting Kunstmest 0227 51 23 99 en Stichting Kunstmest.
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Lagere school op 't Hoekje - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...