Zeskamp: volgende week begint het spektakel
Uitgegeven op 21-06-2008 om 19:53  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Twee jaar geleden was het een groot succes. Velen kwamen naar plan Noord om het spektakel mee te maken. Daarom organiseert de actieve vereniging uit het noorden van Hippolytushoef dit jaar voor de tweede keer een zeskamp. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar!

Op zaterdag 28 juni wordt 's middags vanaf 13.00 uur de competitie voor de jeugd van 8 tot en met 15 jaar gespeeld. Daarna, omstreeks 17.00 uur, zijn de ouderen aan de beurt.

Het complete programma is nog niet bekend maar de buurtvereniging heeft aan Wieringernieuws laten weten dat de befaamde zeephelling, trekker-trek-race en het Rad van Fortuin met mooie prijzen deze dag niet zullen ontbreken. Bovendien worden de overbekende Noordervenne gehaktballen gebakken, de lekkerste paling zal worden gerookt door gebroeders Kay uit Den Oever, een heerlijke zoete suikerspin wordt gedraaid in de kraam en de Noordervennebar schenkt een lekker koud biertje. De geur van braadworsten en hamburgers zal in een groot gedeelte van 't Noorden te ruiken zijn... Voor de jeugd heeft Noordervenne ook nog een springkussen geregeld. "De jeugd kan de hele dag lekker springen op het springkussen", aldus een van de organisatoren.

Deelname is open voor iedereen. Stel nu uw ploeg van zes personen samen en geef u op bij Andries van Bodegom, 0227-593391 of per e-mail: a.vanbodegom@quicknet.nl. De inschrijving sluit op 20 juni. Geef u snel op want er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar!
(Foto: Co Kostwinder)
(Foto: Co Kostwinder)
(advertentie)
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi linea Sol 5drs
€ 5.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Tonegido - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...