Surflessen sportservice Noordholland
Uitgegeven op 09-06-2008 om 09:02  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Sportservice Schagen biedt kinderen uit groep 8 de mogelijkheid om kennis te maken met surfen. Locatie is het Lutjestrand bij Westerland. De lessen worden verzorgd door Surfschool Niek van der Linde. Er zijn nog enkele plaatsten beschikbaar.

In het kader van het JeugdSportProject laat Sportservice Schagen de kinderen uit groep 8 van de basisscholen in de Noordkop kennismaken met surfen. Gedurende twee uur krijgen de kinderen les op het Amstelmeer (Lutjestrand) bij Westerland. De lessen worden verzorgd door Surfschool Niek van der Linde. De Surfschool zorgt tevens voor de benodigde surfmaterialen (plank, kleding, etc.). Voor degene die de boot gemist hebben: er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Kosten voor deelname zijn 5,-, inclusief gebruik van de benodigde materialen.

Opgeven kan uitsluitend via Sportservice Schagen: jspschagen@sportserviceschagen.nl of tel: 0224-214774. Tot de zomervakantie zijn er iedere woensdagmiddag twee lessen: van 12.45 - 14.45 uur en van 15.00 - 17.00 uur. Heb je interesse, neem zo spoedig mogelijk contact op met Sportservice Schagen om te horen wat de mogelijkheden nog zijn.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Brandweerkazerne Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...