Wieringernieuws.nl: versie 2.0
Uitgegeven op 04-06-2008 om 10:54  |  link  |  bewaar  |  print

v.l.n.r.: Henk-Jan Wittink, Ramon Kostwinder en Patrick Kostwinder
Zie hier, het team van Wieringernieuws.nl. De gebroeders Patrick en Ramon Kostwinder en Henk-Jan Wittink. Met gepaste trots presenteren wij u de vernieuwde website. Wat zes jaar geleden als een hobby is begonnen, is nu uitgegroeid tot de drukst bezochte website van Wieringen, een zeer succesvol concept. Wekelijks wordt de site zo'n 10.000 keer bekeken. Bij belangrijke nieuwsgebeurtenissen zijn er zelfs uitschieters naar 14.000 keer per week.

Wieringernieuws nieuwe stijl
Ramon: ‘De site ziet er vanaf nu beter uit, na zes jaar was het hoog tijd voor een total make-over’. Niet alleen het uiterlijk van de site is verbeterd, maar ook de inhoud. Het systeem achter de site is totaal vernieuwd en klaar voor de komende jaren. Vanaf nu staan ook landelijke en internationale headlines op de site. Hiermee komt er een breder aanbod van nieuws. Ramon: ‘Het is natuurlijk leuk om te weten wat er jaren geleden op Wieringen gebeurde, daarom hebben we nu onder andere de mogelijkheid om vijf jaar terug te kijken naar het nieuws van toen. De komende dagen en weken zullen we het aantal opties van de site uitbreiden.’.

Naast het nieuws
De laatste maanden is gebleken dat vooral de sportverslaggeving bijzonder gewaardeerd wordt, hier gaat Wieringernieuws dan ook mee door. Henk-Jan: ‘We hebben een aantal nieuwe rubrieken aan de site toegevoegd. Eén daarvan is de rubriek "Waar is dit?", hierbij kan men ook een leuke prijs winnen. Binnenkort starten we met een "Hap en op Stap" rubriek, op deze horecapagina kunt u lezen waar en wanneer er iets te doen is. Ook zult u hier verslagen van evenementen en activiteiten aantreffen.’. De welbekende discussiepagina komt terug, na vele verzoeken van de bezoekers van de site. Henk-Jan: ‘De populaire Slowchat is dé plek voor humor en satire, wie daar serieus genomen wenst te worden moet draaien en bukken’.

Henk-Jan: ‘Dit is de krant die je niet weggooit, sterker nog, ons archief groeit alsmaar door. En er wordt geen boom voor gekapt’. Henk-Jan: ‘Waar we vooral sterk in zijn is onze snelheid. Zondag 25 mei stond bij ons binnen een uur het bericht over het ongeval nabij de nieuwe rotonde online. Zo ziet u: er is geen snellere krant dan Wieringernieuws.nl’.

Zakelijke mogelijkheden
Na zes jaar is de organisatie achter de site meegegroeid. Patrick: ‘We hebben inmiddels behoorlijk wat ervaring opgebouwd op het journalistieke vlak en we zien dat ons publiek ons ziet als een integer nieuwskanaal’. Op basis van het grote succes van de site, biedt dit ook mogelijkheden voor ondernemers. ‘Omdat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis huis aan huis te bekijken zijn, tot aan de andere kant van de wereld aan toe, zijn wij ook zeer interessant voor adverteerders’. ‘We hebben al lang de mogelijkheid om te adverteren, maar nu zullen we er veel meer de aandacht op vestigen’. ‘We hebben organisatorisch nu ook de mogelijkheid om een breder pakket aan diensten te kunnen bieden. Naast adverteren op de site bieden we vanuit ons bedrijf ook webdesign, fotoreportages, reclame en copywriting'. Ten opzichte van printmedia en andere media is online adverteren op de site bijzonder voordelig. Waar bereikt uw bedrijf al vanaf € 15,- per week zoveel lezers?

Wilt u een bericht plaatsen, vindt er een gebeurtenis of evenement bij u in de omgeving plaats, uw vereniging organiseert iets? Schroom niet om ons te mailen of te bellen. Alle tips zijn welkom. Wij plaatsen zoveel mogelijk berichten en kleurenfoto's zijn geen bezwaar.

Het team van Wieringernieuws hoopt dat u veel leesplezier beleeft aan onze vernieuwde website.
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Te koop VW Up bouwjaar 2016
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haan Tours - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...