Buurtvereniging Noordervenne organiseert "Zeskamp"
Uitgegeven op 16-05-2008 om 07:16  |  link  |  bewaar  |  print

(Foto: Co Kostwinder)
HIPPOLYTUSHOEF - Twee jaar geleden was het een groot succes. Velen kwamen naar plan Noord om het spektakel mee te maken. Daarom organiseert de actieve vereniging uit het noorden van Hippolytushoef dit jaar voor de tweede keer een zeskamp.

Op zaterdag 28 juni wordt 's middags vanaf 13.00 uur de competitie voor de jeugd van 8 tot en met 15 jaar gespeeld. Daarna, omstreeks 17.00 uur, zijn de ouderen aan de beurt.

Het complete programma is nog niet bekend maar de buurtvereniging heeft aan Wieringernieuws laten weten dat de befaamde zeephelling en het Rad van Fortuin met mooie prijzen deze dag niet zullen ontbreken. Bovendien worden de overbekende Noordervenne gehaktballen gebakken, de lekkerste paling zal worden gerookt door gebroeders Kay uit Den Oever en de Noordervennebar schenkt een lekker koud biertje.

Deelname is open voor iedereen. Stel nu uw ploeg van zes personen samen en geef u op bij Andries van Bodegom, 0227-593391 of per e-mail: a.vanbodegom@quicknet.nl. De inschrijving sluit op 20 juni.

(Foto: Co Kostwinder)

Foto's: Co Kostwinder
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
Bouw sluis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...