MotoPort – Mios Toertocht
Uitgegeven op 08-06-2007 om 12:28  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Op zaterdag 16 juni a.s. organiseert MotoPort Hippolytushoef in samenwerking met MC. MIOS Anna Paulowna de MotoPort-Mios Toertocht.

De opzet van deze toertocht is om beginnende motorrijders en heropstappers te laten kennis maken met het rijden van een toertocht. Ook ervaren toerrijders zijn uiteraard welkom.

De rit is +/- 100 kilometer lang en brengt de enthousiaste motorrijder door de mooie gebieden van de Kop van Noord-Holland. Deze route is een uitstekende gelegenheid om optimaal kennis te maken en te genieten van het Noord-Hollandse landschap. De inschrijving en de start vinden plaats in de showroom van MotoPort, Molenveld 7, 1777 HN Hippolytushoef. De tussenstop is het clubhuis van MC. MIOS te Anna Paulowna. De finish vindt plaats bij de indoor kartbaan Hippo Kart & Party Centre aan de Molenveld 5 in Hippolytushoef.

Na de rit is de gelegenheid om te barbecuen in het sfeervolle, geluidgeïsoleerde, restaurant van dit kartcentrum. Een culinair hoogstandje, waarin de deelnemers zelf de ‘kok’ zijn.

Op het inschrijvingsformulier kan men kenbaar maken of men hiervan gebruik wenst te maken. De kosten van de barbecue bedragen €. 20,- per persoon. De inschrijving vindt plaats vanaf 12.30 uur. Met de rit kan begonnen worden om 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom, de koffie staat klaar.

Omdat de doelgroep onder meer de beginnende motorrijders en heropstappers betreft, stelt MC. MIOS voorrijders beschikbaar indien men dit wenst.

Als u geen heropstapper of beginnende motorrijder bent, bent u eveneens welkom. Door MotoPort worden bestedingsbonnen beschikbaar gesteld.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Mitsubishi Outlander 2.0 invite plus
€ 4.495,-

Wieringer historie:
Jan de Vries in de bocht - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...