Ontwikkelingsbedrijf NHN lanceert de subsidieplanner
Uitgegeven op 15-02-2007 om 13:32  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - De Subsidieplanner is een service van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN). Het Ontwikkelingsbedrijf NHN stimuleert economische ontwikkeling in de regio's West-Friesland, Noord-Kennemerland en Kop van Noord-Holland.

Met de Subsidieplanner krijgen ondernemers in deze regio's ondersteuning bij het inzetten van subsidies als zij van plan zijn nieuwe investeringen in hun onderneming te doen. Meer informatie is te vinden op www.subsidieplanner.nl.

Over NHN
NHN is het Ontwikkelingsbedrijf van en voor de regio Noord-Holland Noord. Noord-Holland Noord is een regio met een gezonde economie. Er zijn veel toonaangevende bedrijven in belangrijke sectoren als agribusiness, duurzame energie en offshore. Ook het toerisme is sterk ontwikkeld. Logisch, want de regio beschikt over prachtige stranden, fraaie landschappen en schilderachtige historische steden. NHN wil bestaande bedrijvigheid in de regio versterken en nieuwe activiteiten aantrekken. Want Noord-Holland Noord heeft ondernemers veel te bieden. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Volop ruimte voor wonen, werken en recreatie. En dat alles dichtbij de Randstad, uitstekend en snel bereikbaar vanuit Amsterdam en Schiphol.

Noord-Holland Noord: always in business!
NHN heeft 32 aandeelhouders uit de regio: gemeenten, provincie, de Kamer van Koophandel. Zij kiezen bewust voor bundeling van kracht en expertise. Zij hebben daarbij één heldere opdracht aan NHN gegeven: het economisch potentieel van Noord-Holland Noord optimaal benutten. Dat moet leiden tot nieuwe werkgelegenheid en een vitale regio die blijvend aantrekkelijk is om te wonen en te werken. Ook de gemeente Wieringen participeert in NHN.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Poll:
Het weer...
het kan mij niet heet genoeg
het is wel weer mooi geweest zo
  
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...