Klaverjassen
Uitgegeven op 15-02-2007 om 13:34  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De Dörper Activiteiten Sociëteit (D.A.S.) organiseert in maart verschillende evenementen in dorpshuis ’t Parochiehuis aan de Kerkhofsteeg in Hippolytushoef.

Op zaterdag en zondag 3 en 4 maart wordt het derde Wieringer klaverjastoernooi gespeeld. Liefhebbers kunnen de strijd aanbinden om het open kampioenschap van Wieringen. Er wordt zonder vaste maat gespeeld volgens het Amsterdams systeem, waarbij aftroeven of overtroeven van de maatslag niet verplicht is. Zowel op zaterdag, als op zondag worden twee maal drie partijen gespeeld. De wedstrijden beginnen beide dagen om 10.00 uur. Na de eerste drie partijen is er een lunchpauze met soep en broodjes. De beste klaverjasser(ster) krijgt aan het eind van het individuele toernooi op zondagavond een wisselbeker uitgereikt. Daarnaast kunnen nog leuke andere prijzen worden gewonnen. Alle gespeelde partijen tellen mee voor de eindrangschikking.

Het Wieringer klaverjasweekend is vooral een gezelligheidstoernooi. Het is niet de bedoeling om met het bekende mes op tafel te spelen. Deelnemers worden verzocht zich dan ook alleen met sportieve bedoelingen te wapenen. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00, inclusief lunch op beide dagen. Donateurs van de D.A.S. betalen € 2,50 minder.

Na enkele jaren niet te zijn gehouden staat de verenigingsdag weer op de activiteitenagenda. Wieringer verenigingen kunnen zich gratis presenteren aan het publiek. De verenigingsdag gaat alleen door bij voldoende deelname.

Aanmelden voor de activiteiten en informatie bij Jill Woort, tel. 06-23212105.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wilhelm in gesprek - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...