Edwin de Jong beŽdigd tot makelaar in hypotheken
Uitgegeven op 05-02-2007 om 14:00  |  link  |  bewaar  |  print

vlnr: Edwin de Jong, directeur Hypotheekshop. Dick Olie, algemeen directeur en Ton de Jong, directeur Olie Makelaardij
HOORN - Onlangs is Edwin de Jong, inwoner van Hippolytushoef en directeur en hypotheekadviseur van De Hypotheekshop in Hoorn, beedigd als makelaar ik hypotheken. Het Genootschap van Makelaars in Hypotheken is een kleine club van beŽdigde hypotheekmakelaars en telt momenteel 44 leden.

De beŽdiging tot makelaar in hypotheken gebeurt door de Stichting BeŽdiging Makelaars in Hypotheken. Door de hoge eisen die aan de vakbekwaamheid en objectiviteit van de makelaar in hypotheken gesteld worden, is de verwachting dat hun aantal relatief beperkt zal blijven.

Erkend en onafhankelijk
Voor de consument betekent dit dat als hij gebruik maakt van de diensten van een makelaar in hypotheken, hij verzekerd is van erkende en onafhankelijke deskundigheid. Een hele geruststelling in een periode waarin de financiŽle markt constant in beweging is en het aanbod van hypothecaire voorzieningen steeds groter -dus onoverzichtelijker- wordt.

Vrijwel alle makelaars in hypotheken hebben zich verenigd in het Genootschap van Makelaars in Hypotheken. Het doel van dit genootschap is de vakkennis van de leden zo hoog mogelijk te houden door onderling kennis en ervaring uit te wisselen. Het genootschap probeert ook, door overleg met hypotheekverstrekkers en overheid, de hypotheekvoorwaarden zo gunstig mogelijk te laten zijn. Verder ontwikkelt het genootschap zelf nieuwe financieringsvarianten die aansluiten op maatschappelijke en economische veranderingen.
(advertentie)
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jan Looze - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...