Storm afgezwakt, alarm ingetrokken
Uitgegeven op 19-01-2007 om 08:02  |  link  |  bewaar  |  print

DRIEBERGEN - De ochtendspits ondervindt vrijdag niet of nauwelijks last van de schade die donderdag werd aangericht door een storm. Een woordvoerder van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) liet vrijdag weten dat het overgrote deel van de stormschade door Rijkswaterstaat is hersteld.

Volgens de ANWB is er nog een afrit en een oprit van de A10 dicht vanwege stormschade. De N302 Lelystad-Enkhuizen is tussen Kampen en Hoorn-Noord in beide richtingen dicht.

Treinverkeer
Het treinverkeer in Nederland is vrijdagochtend rond zes uur hervat. De treinen reden vanaf donderdagmiddag niet meer. Spoorbeheerder ProRail verwacht vrijdag geen grote storingen. Wel moeten reizigers rekening houden met incidentele uitval van treinen. In het oosten van het land vallen op een aantal trajecten nog treinen uit.

De noodreparaties die spoorbeheerder ProRail in de nacht van donderdag op vrijdag uitvoert, zijn voorspoedig verlopen. Meerdere trajecten liepen donderdag stormschade op. Volgens een woordvoerster liggen de werkers goed op schema. ProRail verwacht dat het grootste deel van de dienstregeling vrijdag zonder al te veel problemen kan worden hervat.
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop BMW Z3 Roadstar 1.8
€ 4.250,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Vergadering op hoog niveau - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...