Wie goed doet, goed ontmoet
Uitgegeven op 12-08-2020 om 21:20  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Actie zakenclub Midden- en West Wieringen.


Deze week gaat de bon van de zakenclub naar Gert en Evelien Du Pau. Zij zetten zich ieder jaar in voor de Halloweenmarkt en het Pietenfeest. Helaas ziet het er voorlopig nog niet naar uit dat de evenementen doorgang vinden. Vandaar dit gebaar, deze week aangeboden door Lisanne van Efkes Kieke. Lisanne nomineert voor de volgende keer 't Warme Nest. (foto Henk-Jan Wittink / SAMSUNG telefoon)

De ondernemersvereniging heeft een nieuwe actie gelanceerd. Wie goede dingen voor een ander doet kan soms ook goede dingen terug verwachten. De zakenclub start deze actie om personen die midden in de samenleving staan en goede dingen doet te belonen. Juist in deze tijd met het coronavirus moeten we juist elkaar extra helpen en saamhorigheid creëren.

De ondernemers doen dit door iedere week iemand te verrassen met een kadobon welke kan worden verzilverd bij één van de aangesloten leden. Zo steunt men elkaar op Wieringen. De lokale ondernemers steunen en sponsoren diverse verenigingen op Wieringen. Daarnaast organiseert de ondernemersvereniging veel activiteiten op Wieringen. Helaas zijn deze ook zwaar getroffen door de opgelegde regels vanuit de overheid.

Het staat nu allemaal even stil, men hoopt dat de situatie zo snel als de veiligheid dit toelaat verandert. Tot die tijd, maar daarna natuurlijk ook, koop lokaal! De aangesloten bedrijven hebben regels opgesteld zodat iedereen veilig terecht kan in de winkels en bij de restaurants. U kunt zelf ook een Zakenbon kopen bij de Wieringer Boekhandel op het Kerkplein en iemand daarmee verrassen. De bon kan bij zo'n 60 bedrijven op Wieringen worden verzilverd.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Tonegido - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...