Heel veel nieuws, 4 mei 2002 was ooit het eerste bericht
Uitgegeven op 06-07-2020 om 02:22  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON EN WIERINGEN - Wij ontvangen iedere dag ontzettend veel nieuwsberichten. Geweldig mooi. Wieringernieuws.nl heeft nog een website, www.hollandskroonnieuws.nl daar plaatsen wij de berichten op die de hele gemeente aangaan.

Als wij alle berichten op Wieringernieuws plaatsen sneeuwen de Wieringer berichten snel onder en zakken snel weg. Daarom plaatsen wij de algemene berichten betreffende Hollands Kroon op www.hollandskroonnieuws.nl. Zo plaatsen wij ook de sportberichten op de sportpagina en de jeugdberichten ook op de daarvoor ingerichte pagina. Een krant moet je immers ook omslaan. De doden stonden op pagina drie, zo ging dat vroeger...

Wel een compliment voor u als lezer, iedere dag worden onze beide websites zo'n 8000 keer aangeklikt. Wij kunnen zien waar de lezers naar zoeken, zo is 'In Memoriam' de topscorer... Tja, Wieringers willen wel op de hoogte zijn, 'We blieve niewsgierig...'.

Wij zijn begonnen op 4 mei in 2002, dit was het allereerste bericht:

Den Oever -

Max Teeuwisse stapt naar de rechter. Vorig jaar werd Teeuwisse gedwongen zijn jazzboerderij in Den Oever te sluiten omdat het pand niet voldeed aan brandveiligheidseisen.


Uitbater Teeuwisse wil de gemeente Wieringen op laten draaien voor alle onderhoudskosten en noodzakelijke voorzieningen. De gemeente is eigenaar van de stolpboerderij. De advocaat van Teeuwisse had de gemeente Wieringen gevraagd voor 1 mei te reageren op zijn schriftelijke verzoeken. De gemeente heeft echter niets van zich laten horen.

Dit was bericht nummer 1 in mei 2002, op 10 juli 2020 zitten wij al op 34.708 berichten, niet slecht.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Winter 1979 met de kraan sneeuwscheppen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...