Registratie vermiste dieren stopt
Uitgegeven op 07-07-2020 om 20:01  |  link  |  bewaar  |  print

Na ruim 35 jaar gaat de DierenOpvang in Tuitjenhorn stoppen met de registratie van vermiste (huis) dieren. Vanuit de DierenOpvang en DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon worden meldingen van vermiste dieren doorverwezen naar de stichting Amivedi.

De mensen bij de DierenOpvang merken dat huisdiereigenaren door de bomen het bos niet meer zien vanwege diverse (Facebook) groepen, die ook actief zijn op het gebied van registratie van vermiste en gevonden (huis)dieren. Hierdoor is er regelmatig verwarring en dat komt het dierenwelzijn niet ten goede en daarom worden meldingen van vermiste dieren doorverwezen naar Amivedi. Dit is een landelijke organisatie met diverse meldpunten waar men vermiste dieren kan registreren en kan kijken bij gevonden meldingen op een match.
Daarnaast wil men huisdierenbezitters er opnieuw op wijzen dat het chippen en een goede registratie van groot belang is en blijft om een vermist of gevonden dier zo snel mogelijk met de eigenaar te kunnen herenigen.

Gevonden dieren die bij de DierenOpvang in Tuitjenhorn binnen komen zullen door de opvang altijd aangemeld worden bij Amivedi en vermeld worden op de eigen website en FB pagina.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 16.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aanvoer van vis in de haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...