Laatste Meedoen-tassen Team Sportservice
Uitgegeven op 07-07-2020 om 17:46  |  link  |  bewaar  |  print

Vakantie wordt nog mooier met gratis sport- en spelmateriaal

NOORDKOP - Niet iedereen gaat deze zomer op vakantie. Veel gezinnen kiezen ervoor om thuis te blijven. Andere kunnen sowieso niet op vakantie. Simpelweg omdat het geld er niet voor is. Daarom deelt Team Sportservice aan die gezinnen de laatste Meedoen-tassen uit. Van de in totaal duizend tassen met allerlei sport- en spelmateriaal is nog een aantal over.

Toen corona om zich heen greep in Nederland, deelde Team Sportservice in de Noordkop gratis sport- en speltassen uit aan gezinnen met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Gezinnen met een kleine beurs. Niet alle tassen wisselden van eigenaar en daarom is nu het idee ontstaan om de laatste tassen weg te geven voor de zomervakantie.Op afspraak ophalen
De Meedoen-tas is gemaakt door diverse partners van Team Sportservice, die een duit in de Meedoen-tas hebben gedaan.
Aanmelden voor een tas kan via bit.ly. De Meedoen-tas kan opgehaald worden op afspraak aan de Zuiderweg 2 in Schagen of aan de Drs. F. Bijlweg in Den Helder. Maak een afspraak via 0224-214774 of 0223-684726, schagen@teamsportservice.nl of denhelder@teamsportservice.nl.

Ook voor opa's en oma's
"Het is wel de bedoeling dat de tasjes naar gezinnen gaan die zo'n tasje heel goed kunnen gebruiken. Of bijvoorbeeld opa's en oma's die financieel niet veel te besteden hebben, maar waar wel de kleinkinderen over de vloer komen. Zij mogen ook een beroep doen op zo'n Meedoen-tas", licht regiomanager Marloes Smit toe. "Natuurlijk kunnen gezinnen die de eerdere actie gemist hebben ook nog aanspraak doen op de Meedoen-tas."

Vaker buitenspelen
In de tas zit van alles. Van stoepkrijt tot Messi-pylonen en van een gezonde receptenflyer tot een Jenga-spel. Daar kunnen de kinderen zich volop mee uitleven in de zes weken vrij die net zijn ingegaan. "Deze leuke spullen stimuleren kinderen om vaker buiten te gaan spelen. Wat natuurlijk hartstikke goed is voor opgroeiende jeugd", aldus Marloes Smit.

Zomervakantie nog leuker
De in april uitgedeelde Meedoen-tassen werden met groot enthousiasme ontvangen. Lieve reacties vielen de uitdelende Team Sportservice-collega's ten deel. Maar niet alle tassen raakten op. Wellicht omdat niet iedereen die ervoor in aanmerking komt van de actie gehoord had. Daarom deze tweede actie. Maak buitenspelen voor kinderen deze zomervakantie nog leuker.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Aspiration 5drs
€ 9.350,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Prins op klompen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...