Alternatief Pinksterprogramma een succes
Uitgegeven op 02-06-2020 om 11:25  |  link  |  bewaar  |  print

't VELD - Het Alternatief Pinksterprogramma 't Veld bleek een schot in de roos te zijn. Een vriendenkoppel had zelfs een ludieke alternatieve Wielerronde bedacht en gaf zo de Pinksterkermis wat extra fleur.

Voor de online bingo op zaterdagavond hadden enorm veel gezinnen uit 't Veld, Zijdewind en de Moerbeek zich aangemeld. De prijzen waren spontaan beschikbaar gesteld door de plaatselijke ondernemers.
Voor de persoonlijke videoboodschap waren veel aanmeldingen binnen gekomen. De boodschap was voor menigeen een welkome verrassing.Ook voor de puzzelspeurtocht voor het hele gezin was een prima belangstelling.
Het Pinkstercomité die heeft er toch een Pinksterfeest van kunnen ondanks de onverwachte Corona perikelen.

Toch een ludieke alternatieve Wielerronde
Zonder er ruchtbaarheid aan te geven reed een koppel vrienden enkele ronden over het parcours waar anders onder grote belangstelling de wielerwedstrijden op 2e Pinksterdag werden verreden. Met een motor van De Bruijne Bouw voorop werden toch nog heel wat Veldtemers naar buiten gelokt. Net voordat het terras bij Café De Vriendschap na al die Coronaweken weer open mocht werd er afgeprint door de sportieve wielervrienden uit de dorpen. Alle deelnemers waren van te voren op Corona getest.
Pim Bruin kwam als eerste over de finish, op anderhalve meter werd Bas Jaspers verrassend tweede en Sam Burger, ook op anderhalve meter, derde.Op een geïmproviseerde jurywagen van Kruijer Bloembollen uit 't Veld werden de helden gehuldigd. Ze werden zoals altijd ook in een Oldtimer van Castricum uit Winkel voor hun spontane actie beloond.

Theo Moras(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kroonprins op bezoek - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...