Global Running Day
Uitgegeven op 02-06-2020 om 11:02  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Bericht van 'Op Wieringen'. Wereldwijd vieren we het hardlopen. Speciaal voor deze dag nodigen we iedereen uit om de kracht en alle positieve kanten van het hardlopen zelf te ervaren.

Veel mensen hebben het hardlopen ontdekt als dé weg naar een actievere levensstijl. Juist nu is het belangrijker dan ooit om actief, fit en gezond te blijven. De energie die je investeert in een rondje hardlopen krijg je na afloop dubbel en dwars terug. Ervaar het en ga ervoor.

Graag moedigen wij iedereen aan om in beweging te komen. Global Running Day is een hardloopfeest waar wereldwijd miljoenen mensen aan deelnemen.

Hoe vieren we deze dag Op Wieringen?

Het is belangrijk dat we allemaal op een veilige en verantwoorde manier actief blijven. Global Running Day vieren we dus virtueel. Iedereen loopt zijn of haar eigen rondje. Alleen, of in een kleine groep met gepaste afstand tot de andere lopers.

Haal op woensdag 3 juni je gratis startnummer op bij de praktijk van Op Wieringen - Herstel & Beweeg (zolang de voorraad strekt).

Iedereen kan meedoen. Of je nu 1 kilometer loopt, of een (halve) marathon. Afstand, tijd, tempo en duur zijn ondergeschikt aan het loopplezier.

Deel jouw hardloop-activiteit op je social media en motiveer anderen mensen hetzelfde te doen.

Tag je in jouw social media bericht (Facebook of Instagram) Op Wieringen - Herstel & Beweeg, dan kun je vrijdag 5 juni een super leuke Taxc drinkfles met Fusionstick ophalen bij ons op de praktijk.

Dus wat let je … kom langs, haal je startnummer op (of download het op onze website: https://op-wieringen.nl/beweeg/run4fun ), pak je hardloopschoenen, strik je veters en go running!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hippocampus - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...