Gemeente Wieringen neemt pasfotostudio in gebruik
Uitgegeven op 27-10-2006 om 01:16  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Vanaf 26 augustus 2006 is het nieuwe model reisdocument ingevoerd. Omdat hierbij de kwaliteitseisen van de pasfoto’s aanzienlijk worden aangescherpt heeft de gemeente Wieringen besloten over te gaan tot de aanschaf van een zelfbediening pasfotostudio.

De pasfoto’s van deze pasfotostudio voldoen aan de nieuwe kwaliteitseisen. Met behulp van deze pasfotostudio kan zeer eenvoudig in 5 stappen pasfoto’s worden gemaakt. De kosten van de pasfoto’s bedragen € 5,00 en u ontvangt dan 5 stuks.
Voor het verkrijgen van een goede pasfoto voor kinderen wordt u echter aangeraden deze bij een vakfotograaf te laten maken. Doordat de gezichts-afmetingen bij kinderen verschillen met die van volwassenen is de kans nl. groot dat een pasfoto van een kind uit de pasfotostudio niet aan de vereisten voldoet. Uiteraard staat het u vrij toch een poging te wagen.

Niet goed geld terug-garantie
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de gemaakte pasfoto’s van de pasfotostudio niet voldoen aan de vereiste kwaliteit voor de aanvraag van een reisdocument of rijbewijs doordat bijvoorbeeld de positie van het hoofd niet horizontaal is of doordat de ooraanzet niet te bepalen is. U kunt dan kosteloos nogmaals pasfoto’s maken. Mocht blijken dat deze nieuwe foto’s eveens niet voldoen dan krijgt u de gemaakte kosten à € 5,00, middels een overschrijving van de producent van de pasfotostudio, retour.

Vanaf 1 november 2006 is de pasfotostudio beschikbaar in het gemeentehuis. Let op! U mag alleen gebruik maken van deze pasfotostudio wanneer u een pasfoto nodig heeft voor de aanvraag van een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of gehandicapten parkeerkaart.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Groene Hart - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...