Wie goed doet goed ontmoet
Uitgegeven op 29-05-2020 om 22:44  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Actie zakenclub Midden- en West Wieringen.


Deze week deelde Robert Kleimeer namens Kleimeer Assurantiën de cheque uit aan Niels Kuiper. Niels zet zich in als vrijwilliger voor de jaarlijkse Halloweenmarkt. Het is nog maar de vraag of deze doorgang kan vinden dit jaar. Verder staat Niels altijd klaar om hand en spandiensten te verlenen als er iets in het centrum plaatsvindt. Hij heeft het hart op de juiste plaats. Voor volgende week is Bianca Bakker genomineerd om de cheque aan iemand aan te bieden. (Foto Henk-Jan Wittink / SAMSUNG telefoon)

De ondernemersvereniging heeft een nieuwe actie gelanceerd. Wie goede dingen voor een ander doet kan soms ook goede dingen terug verwachten. De zakenclub start deze actie om personen die midden in de samenleving staan en goede dingen doet te belonen. Juist in deze tijd met het coronavirus moeten we juist elkaar extra helpen en saamhorigheid creëren.

De ondernemers doen dit door iedere week iemand te verrassen met een kadobon welke kan worden verzilverd bij één van de aangesloten leden. Zo steunt men elkaar op Wieringen. De lokale ondernemers steunen en sponsoren diverse verenigingen op Wieringen. Daarnaast organiseert de ondernemersvereniging veel activiteiten op Wieringen. Helaas zijn deze ook zwaar getroffen door de opgelegde regels vanuit de overheid.

Het staat nu allemaal even stil, men hoopt dat de situatie zo snel als de veiligheid dit toelaat verandert. Tot die tijd, maar daarna natuurlijk ook, koop lokaal! De aangesloten bedrijven hebben regels opgesteld zodat iedereen veilig terecht kan in de winkels en bij de restaurants. U kunt zelf ook een Zakenbon kopen bij de Wieringer Boekhandel op het Kerkplein en iemand daarmee verrassen. De bon kan bij zo'n 60 bedrijven op Wieringen worden verzilverd.
(advertentie)
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
wrakken - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...