Onderhoud aan vlotbruggen
Uitgegeven op 28-05-2020 om 19:37  |  link  |  bewaar  |  print

De provincie Noord-Holland voert regulier onderhoud uit aan de vlotbruggen in de Kop van Noord-Holland. De onderhouswerkzaamheden vergen een aantal dagen.

Sint Maartensvlotbrug
Op dinsdag 2 juni en woensdag 3 juni (beide dagen van 22:00 tot 06:00 uur) is de brug afgesloten voor alle verkeer. De omleidingsroute loopt via de Stolperbasculebrug. Er is geen tijdelijke veerpont voor fietsers en voetgangers, omdat de werkzaamheden 's avonds en 's nachts zijn, buiten de gebruikelijke vaartijden.

Vlotbrug 't Zand
Hier starten de werkzaamheden op donderdag 4 juni (09:00 uur). Het werk duurt tot zaterdag 6 juni (05:00 uur) en er wordt alleen overdag gewerkt. De brug is afgesloten voor alle verkeer. Gemotoriseerd verkeer volgt een omleidingsroute via de Stolperbasculebrug. (Brom-)fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van een pont: op donderdag van 9:00 tot 21:30 uur en op vrijdag van 6:00 tot 21:30 uur. Op de pont gelden de RIVM-richtlijnen van het openbaar vervoer: er zijn maximaal acht personen toegestaan en een mondkapje is verplicht.

Burgervlotbrug
Van dinsdag 9 juni (07:00 uur) tot en met zaterdag 13 juni (05:00 uur) vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Burgervlotbrug. Naast regulier onderhoud wordt hier ook een paal gerepareerd (de balanspaal). Er wordt dagelijks van 7:00 tot 19:00 uur gewerkt. Mogelijk op vrijdag 12 juni ook in de avond en nacht. De brug is afgesloten voor alle verkeer. Gemotoriseerd verkeer volgt een omleidingsroute via de Stolperbasculebrug en de Schoorldammerbrug. (Brom-)fietsers en voetgangers kunnen van 6:00 tot 21:30 uur gebruikmaken van een veerpont. Op de pont gelden de RIVM-richtlijnen van het openbaar vervoer: er zijn maximaal acht personen toegestaan en een mondkapje is verplicht.

Meer informatie
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis) of mail naar servicepunt@noord-holland.nl of kijk op www.waaksaam.com.

WaakSaam
WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van vaarwegen, wegen, groen, bruggen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland. Op www.waaksaam.com leest u meer over de werkzaamheden. WaakSaam volgt de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. De aannemer verzoekt mogelijke passanten van de brug ook de maatregelen in acht te nemen.
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Garage Veltman aan de Rijksweg in Hippo - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...