Dippers op zoek naar hulp aanleg steigertje
Uitgegeven op 26-05-2020 om 07:02  |  link  |  bewaar  |  print

DE HAUKES - Wij hebben er al eerder over geschreven, het 'dippen' zoals Dirk Tijsen het vooral noemt. Meerdere keren per week, als het kan dagelijks, nemen een aantal mensen een koud bad. Dit om het lichaam te versterken en weerstand op te bouwen. Er is inmiddels al veel over geschreven. Onder dit artikel kunt u meer informatie lezen over deze therapie.


Zondagochtend, de mannen doen hun oefeningen in het Amstelmeer. Was dit eerst op Lutje, i.v.m. de aanwezigheid van de vele surfers is er uitgeweken naar De Haukes. Achter de sluis is een mooi en rustig plekje waar zij deze oefeningen kunnen doen.

Er is wel een probleem, er leggen veel scherpe stenen aan de voet van de oever. De deelnmers zijn op zoek naar een oplossing hiervoor. De redactie heeft ze richting de Hollands Kroonse Uitdaging gestuurd. Wie weet is daar iemand binnen de groep die iets kan betekenen voor deze mensen.

Als men uit het water komt worden er nog wat oefeningen gedaan. Hierna begint iedereen fris aan de nieuwe dag. Als het water te warm wordt zijn er alternatieven. Zo is er een grote kuip waar ijs in kan worden gestort. Omdat een aantal leden vissen is er aan ijs geen gebrek. Er is ook besloten om de groep officieel te laten worden door middel van een stichting. Dan kan men in de toekomst ook een beroep doen op gelden van bijvoorbeeld Microsoft. Via de redactie kunnen wij u in contact brengen met de groep. Een keer meedoen? Dat is geen probleem.

Lees ook in dit eerdere bericht...
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kooibos - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...