Helpt elkander en blijf gezond
Uitgegeven op 29-05-2020 om 15:00  |  link  |  bewaar  |  print

Wieringers Willen Wel!

De lokale ondernemers staan voor u klaar!

HOLLANDS KROON - Iedereen is het erover eens, het zijn zware tijden. Als wij allemaal doen wat er van ons gevraagd wordt hoopt een ieder deze crisistijd zo goed als dat kan door te komen. Ook wij hopen ons steentje hieraan bij te dragen.

In dit artikel plaatsen wij de initiatieven van onze lokale ondernemers. Uiteraard bieden wij dit geheel gratis aan. De meeste bedrijven hebben in het verleden bij ons geadverteerd of doen dit nu nog. Maakt ons nu even niets uit 'Samen sterk!'. Ook als je nog nooit bij ons geadverteerd hebt, kom maar op met jouw bericht, wij zijn al harstikke blij dat je ons dagelijks volgt net als duizenden andere mensen. Daarom mag iedereen die op welke wijze dan ook zijn producten op een veilige manier aan de man brengt hier zolang als de coronacrisis voortduurt kenbaar maken hoe wij met z'n allen door de komende tijd heenkomen. En zo goed als mogelijk de wereld te kunnen laten doordraaien.

De redactie speurt op het Internet zo goed als dit kan naar voorbeelden, deze plaatsen wij kosteloos. Schroom niet, staat jouw bedrijf er nu even niet bij met uw oplossing en aanbieding? Mail dit naar redactie@wieringernieuws.nl en wij plaatsen het.
Uiteraard is dit nu geheel gratis, wij moeten hier allemaal met elkaar doorheen zien te komen. Zowel voor onze reguliere, incidentele en tot nu nog niet adverteerders staat deze actie open.
De viskiosk is weer open! Tijdelijk alleen de weekenden:
Vrijdag-Zaterdag-Zondag 11:00 - 18:00 uur
U hoeft NIET telefonisch te bestellen!
Wat hebben wij u te bieden?
• Lekkerbek
• Kibbeling
• Raspatat
• Broodje Haring
• Zoute haring


Kiosk regels en bestel route:
• Binnen in de kiosk bestellen en aan de deur - zijkant - kiosk uw bestelling ophalen.
• Niet meer dan 2 personen in de kiosk.
• Let op de 1,5 meter afstand.
• Graag contactloos afrekenen.
Wij hopen op deze aangepaste manier van werken, dat het toch voor iedereen
veilig en plezierig is, om een visje te eten!
Tevens is het parkeerterrein groot genoeg om uw lekkernij te nuttigen in uw auto en
van de nieuwbouw te genieten!!
Tot ziens, Viskiosk Havenzicht


PALINGROKERIJ WIGBOUT
WIERINGER VISHANDELPINKSTERACTIE !!!!! (t/m 1 juni)


Verse Sliptong 1 kg € 13,50 en 2 kg voor € 25,--


Kabeljauwfilet 1 kg € 14,50

gratis gevacumeerd (zolang de voorraad strekt)

Diverse soorten verse Noordzee vis en Zalm voor een redelijke prijs.
Wieringer Vishandel, Bijldwarsstraat 4, Hippolytushoef

Gelieve van te voren ff te bellen of app ivm met de regels van het RIVM bij het afhalen, en om uw bestelling te plaatsen: 06 5532 7301.

• 1 kg Sliptong € 13,50
• 500 gr verse Kibbeling van Kabeljauw € 6,--
• 1 kg Kabeljauwfilet € 14,50
• 1 kg Zalmfilet € 15,50 (ook in mootjes verkrijgbaar)
• 100 gr gepelde Hollandse Garnalen € 2,95


BAKKER BELLISBrood nodig? U kunt bij ons bestellen en wij bezorgen. U kunt nu ook pinnen aan de deur met ons mobiele apparaat.


'T WADViscentre 't Wad heeft een Visdrive!
Door de omstandigheden bieden wij een beperkt assortiment: Kibbeling, verse friet en anders niet! Maar wel op een unieke manier; bestellingen zijn mogelijk met uw auto via onze nieuwe visdrive! Komt u met de auto: plaats uw bestelling bij onze speciale visdrive. Uw bestelling wordt z.s.m. klaargemaakt en afgeleverd bij uw auto. Voor fietsers en voetgangers: u kunt uw bestelling plaatsen in de winkel. Afhalen om mee naar huis te nemen: voor mensen die thuis willen eten bieden wij de mogelijkheid om telefonisch te bestellen via 0227-510405
Wij zijn geopend van vrijdag t/m zondag van 11:00 – 19:00 uur.
Graag tot ziens, 'Als u wilt weten Wad lekker is!'


RESTAURANT BRUISENDNa het succes van de Soeperhelden actie, is het tijd om over te gaan tot een nieuwe actie: BRUISEND DE WERELD ROND. Iedere week een Bruisend Wereldgerecht uit de oven met natuurlijk iedere week een bijpassende GRATIS soeperhelden soep!

De chefs van Bruisend zullen iedere week een ander wereldgerecht klaarmaken met een bijpassende huisgemaakte gratis soep. De soep kunt u opwarmen en de ovenschotel dient alleen nog te worden afgemaakt in de oven en voilà, er staat een heerlijke maaltijd op tafel! Iedere week kunt u ook een bijpassend flesje wijn bij ons bestellen uit onze wijnselectie tegen mooie kortingsprijzen!

Plaats uw bestellingen online via www.restaurantbruisend.nl of 0227511405 voor donderdag, vrijdag of zaterdag.

Wil jij iemand een afhaalmaaltijd cadeau doen? Wij maken er een mooi pakketje van. Dit weekend maken we paas cadeaupakketjes met gratis huisgemaakte advocaat. Omdat de interne mens verzorgen nog steeds het liefste is wat wij doen... ️

Als dit alles voorbij is, hopen wij jullie gauw weer te mogen ontvangen in ons fijne restaurant.

Blijf gezond, zorg voor elkaar en wees lief voor elkaar!
Veel liefs, Hendrik & Michèle en team Bruisend


UW SLAGER OTTENS


MEDEDELING I.V.M. CORONAVIRUS
Uiteraard houden we alles wat met hygiëne te maken heeft extra in de gaten, medewerkers met ook maar de minste klachten worden verzocht thuis te blijven, leveranciers doen er ook alles aan om alles in goede banen te leiden, schudden we geen handen e.d. en is er momenteel ook geen plaats voor het wereldberoemde plakje worst van de slager.
De gevolgen van het Coronavirus raakt velen, wij wensen dus ook alle bedrijven die hierdoor extra getroffen worden heel veel sterkte toe. Verder hebben wij besloten om bestellingen in de gemeente HOLLANDS KROON daar waar nodig te bezorgen, hier nemen we natuurlijk ook maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Wie gebruik wil maken van onze bezorgservice kan de bestelling op de volgende wijze doorgeven:
telefonisch via 0227-591269
whats-app via 06-22031974
Voor 14:00 uur besteld is nog dezelfde dag in huis met onze gekoelde auto.


TEETJES, RESTAURANT BIJ ONS THUISIn verband met de situatie rond het Corona virus volgen wij de instructies van de overheid en het RIVM. Wij zijn genoodzaakt tijdelijk onze deuren te sluiten. Uiteraard staat de gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop. De gemaakte reserveringen bij restaurant By ons Thuys komen hiermee te vervallen.

Er is wel toestemming gegeven om eten af te halen. Daarom hebben Teetjes Vis en Dis en Restaurant Bij Ons Thuys de handen ineen geslagen en hebben we een mooie Take Away kaart samengesteld.
Deze kaart is hier te downloaden.

Teetjes Vis en Dis is donderdags, vrijdags en zaterdags geopend van 11:00 tot 18:00 uur.
De bestellingen dienen telefonisch te worden geplaatst.

Voor uw en onze gezondheid maximaal drie personen te gelijk in de winkel. Betaling is uitsluitend mogelijk via pin. Bij bezorging is het alleen mogelijk om gepast contant te betalen.

Bezorging alleen op Wieringen.

Voor bedrijven en organisaties kunnen wij 'nood' catering verzorgen voor mensen die moeten overwerken e.d. Neem contact met ons op om te overleggen 06-53314299

Wij wensen iedereen veel sterkte en hopen u snel weer te mogen ontvangen bij Teetjes en By Ons Thuys.

Met vriendelijke groeten,
Ronald en DianaDE BASALT
PUZZELEN IS INNu er extra tijd thuis wordt doorgebracht, komen de spelletjes uit de kast. Velen beginnen met puzzelen.
Ben jij op zoek naar een leuke legpuzzel van 500 of 1000 stukjes, verpakt in een stevige transparante koker met schroefdop?
Kijk eens naar de puzzels die we verkopen, misschien zit er iets voor jezelf bij, of om cadeau te geven.
De puzzels zijn gemaakt in Nederland en van uitstekende 'Jumbo' kwaliteit. Geen goedkope Chinese producten.
Prijs voor een 500 stukjes puzzel is € 7,95, 1000 stukjes puzzel kost € 9,95. Bij aankoop van 3 stuks, gratis levering op Wieringen of in de Wieringermeer.
Ophalen op afspraak mogelijk in Den Oever.
Heb je een bedrijf en wil je een groot aantal hebben voor je relaties, of werknemers, vraag dan naar de mogelijkheden.
Je kunt de afbeeldingen en beschikbare modellen vinden op www.bearspublishingnl.nl
e-mail: bearspublishingnl@gmail.com


ONGDER DE KUKELKijk voor de lekkere aanbiedingen op Facebook.DE ZEEVERSE VISMARKT


Ook de vismarkt op zaterdag wil voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de hal zijn en daarom wordt gewerkt met afhaaltijden. U kunt dit van te voren aangeven via de webshop.


DE SMULHOEK
HOLLANDS KROONSE UITDAGING


Verenigingen, organisaties en andere instellingen ter nut, genoegen of noodzaak. Daar waar dat in ons vermogen ligt binnen ons netwerk proberen wij u te helpen en te ondersteunen zo goed als dit kan. Via de website kunt u ons bereiken.


CAFÉ WADDENZEEDe Wieringer IJssalon is ook geopend vanaf 11:00 uur!WIERINGER VISHANDEL

WIERINGERS WILLEN WEL

De opbrengst gaat naar een goed doel.
Wieringers Willen Wel, dus dit gaan we winnen.


Belangstelling? Wij gaan ze maken en u kunt ze kopen. Het definitieve ontwerp is klaar, de eerste zijn besteld. De slagzin is ooit bedacht door Ewald Buisman. Ewald woont alweer een poosje in Frankrijk. Wieringernieuws stuurt hem als aandenken en ter ere een shirt op.

T-shirts kunnen worden afgehaald en afgerekend bij Van Mook Computers&ICT in de Hoofdstraat in Hippolytushoef. Ze kosten 20 Euro per stuk. Zou wel lekker zijn als wij weten hoeveel en hoe groot je ze wilt hebben, M tot en met XXXL (moet wel, Dirken bestellen immers ook).

De eerste partij is besteld, de verwachting is dat de eerste t-shirts na het weekend op vrijdag in de winkel bij John in de Hoofdstraat liggen. (Met dank aan Marcel Morant voor het ontwerp)TEXACO HIPPOLYTUSHOEF

Veel is dicht overdag op Wieringen. Maar Texaco heeft reguliere openingstijden. Ook voor een lunchdeal, op bestelling kan er veel. Wel minimaal 1 uur van te voren doorgeven.
We hebben ook prachtige cateringdozen.

Voor de wandelaars op wieringen fijn te weten...Heerlijke koffie verse appelflappen en gevulde koeken. Op=op. Dat wel. Verder is er volop Ola ijs te verkrijgen.

Tevens een oproep aan onze 'Stars' spaarders om lekker rechtstreeks in te wisselen op ons tankstation. De webshop blijft bestaan ook nadat wij later 'Total' zullen gaan heten...


DE DIKKE BRIESBestellen kan op www.dedikkebries.nl.

Derde week DDB takaway - Nieuwe gerechten!
• Wij koken de eerste 95% voor jullie.
• De laatste 5% moet je zelf nog even doen.
• Het wordt koud geleverd, thuis alleen nog even warmen.
• Dus eten wanneer het jou uitkomt.
• Eenvoudige Instructies worden mee geleverd.
•In handomdraai heerlijk gerechten op tafel.
• Uit maar toch thuis met een DDB kwaliteit.MIEKE'S ETEN EN DRINKEN
NIEUW BIJ MIEKE'S - MIEKE'S MAALTIJD SERVICE

Heeft u het druk of wilt u in deze tijd niet zelf naar de supermarkt? Kies dan voor de ambachtelijk bereidde maaltijdservice van Chef Ed.
Klik hier voor het menu.

Het concept is makkelijk klaar te maken en bovendien vers en gezond. De maaltijden worden koud meegegeven en zijn makkelijk op te warmen in de koekenpan, magnetron of oven.
De maaltijden graag telefonisch bestellen via telefoonnummer 06-54768016.

In verband met de versheid van de maaltijden verzoeken we u om minimaal 2 dagen vooraf te bestellen. De maaltijden kunnen afgehaald worden van donderdag t/m zondag op een afgesproken dag en afhaaltijdstip.
U kunt maaltijden bestellen voor meerdere dagen. De maaltijden zijn zowel vers als in de diepvries te bewaren (vers 3 dagen en in de vriezer 2 maanden).

Betaling van de gerechten uitsluitend met PIN of via gepaste contant betaling.


C.I.V. DEN OEVEROOK VOOR EEN NIEUWE VISBAKPAN!

Geheel RVS compleet met deksel!
Nu met gratis Vetthermometer bij aankoop van een pan!

Ook verkrijgbaar Arachideolie, Gasslang,
Gasdrukregelaar en Diverse maten gasflessen!

U heeft alleen vis nodig, maar die kunt U
bij vele Wieringer leveranciers bestellen!


Haventerrein 3, 1779 GS Den Oever
Tel. 0227-512705, e-mail: winkel@civ.nl
Website: www.civ.nl


HET THEEATER

Nu in 't Theeater: Cadeautasje

GRATIS BEZORGING!

Een pakje 'Knuffel op afstand-thee', een theeglas,
theefilterzakjes en een zakje snoepjes
samen in een cadeautasje
plus een cadeaukaartje: € 10,-U kunt het op bestelling afhalen maar ook laten bezorgen (bij u thuis
of bij iemand die een opkikkertje nodig heeft in deze moeilijke tijd)

Bezorgen doen wij op Wieringen gratis.
Stuur een mail naar info@theeater.nl of bel
0227-512209, dan regelen we het voor u.
Trien van de Gest in theesalon 't Theeater,
Gesterweg 4, 1779 EH Den Oever
www.theeater.nl

Schroom als ondernemer niet en stuur ons een bericht met uw actiemaatregelen en deze worden geplaatst.

Als u er nu niet tussen staat regelen wij dit zo spoedig mogelijk. Wel even mailen alstublieft.

Namens Wieringernieuws,

Ramon Kostwinder
Bert Loos
Henk-Jan Wittink
(advertentie)
Actueel...
30-05-2020 Live muziek terras café Waddenzee
30-05-2020 Fietsersbond niet tevreden over uitleg gemeente
30-05-2020 Patrijsparadijs op Wieringen
30-05-2020 Nooit meer frustratie van verkeerde prijzen tijdens het prijs-vergelijken
30-05-2020 Wieringer Eilandmuseum kan mede door Microsoft weer open
30-05-2020 Tante Pietje regelt zelf het terras wel, daar hoeft u niet bij te helpen
29-05-2020 Wie goed doet goed ontmoet
29-05-2020 Meedoen dankzij Microsoft
29-05-2020 Café Tante Pietje gaat niet open per 1 juni
29-05-2020 Het Zuiderzeemuseum gaat weer open
29-05-2020 Nationale Balkon Beweegdag
29-05-2020 Arie Keppler Prijs 2020 van start
29-05-2020 Wieringer Vrouwen verrassen hun leden
29-05-2020 Knuffelwand maakt fysiek contact mogelijk
29-05-2020 Aanbiedingen van onze adverteerders in Hollands Kroon
29-05-2020 Aanbiedingen en nieuws van onze adverteerders
29-05-2020 Baggermolen Stoommachinemuseum uit water getakeld
29-05-2020 Cortenstalen strijkmolen langs Molenkolk
29-05-2020 Cultuurplatform steunt 'Cultuur in Actie'
29-05-2020 Groen licht voor bouw brede scholen
29-05-2020 Kerknieuws
29-05-2020 CV Wieringermeer coronaproof door gift Microsoft
29-05-2020 Afgelaste evenementen
28-05-2020 Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt
28-05-2020 Onderhoud aan vlotbruggen
28-05-2020 Orkest op afstand
28-05-2020 Wegversmallingen Koningsweg
28-05-2020 Tennissen bij TC Hippo met de zomerkaart
28-05-2020 Bericht van melkveehouderij maatschap Ruijter
28-05-2020 Heropening Stoommachinemuseum
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Opgang naar de haven te De Haukes. - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...