ZeeVerse Vismarkt zaterdag geopend
Uitgegeven op 25-03-2020 om 13:53  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Lekker nieuws komt van de haven.Het was even afwachten hoe alles precies ging lopen vorige week zaterdag maar alles ging zoals gehoopt!

U hield voldoende afstand, kwam op het aangegeven tijdstip, u betaalde allemaal per pin en als u onverhoopt toch even moest wachten, deed u dat of buiten of op gepaste afstand! Fijn dat iedereen zo goed als mogelijk meewerkt, dat betekent dat we ook aanstaande zaterdag weer geopend kunnen zijn voor het afhalen van bestellingen!

Voor de vissers is het ook een onzekere tijd. Er is nu minder vraag naar vis omdat veel horeca dicht is en de export van vis onder druk staat. Maar de ziekenhuizen, verzorgingshuizen, bedrijfsrestaurants en detailhandel kunnen gelukkig nog wel bevoorraad worden.

Deze week hebben we Sliptong in de aanbieding, dat blijft toch een van mijn favoriete vissoorten! Zo makkelijk te bereiden en oh zo lekker! Alleen een beetje zout en peper en dan bakken in de roomboter of in de olie.

Sliptong van € 15.00 per kilo voor € 12.50 per kilo!


Nog even een paar aandachtspuntjes voor zaterdag:

Geeft u zoveel als mogelijk aan hoe u de vis schoongemaakt en verpakt wilt hebben. U kunt hiervoor evt. het opmerkingenveld gebruiken.

We vragen u uw bestelling per pin te betalen. Contante betaling is niet mogelijk. Uiteraard maken we de pinautomaat na elke betaling schoon. We hebben evt. ook handschoenen voor u klaar liggen.

Hou voldoende afstand bij het afhalen van uw bestelling.

Komt u alleen naar de vismarkt om uw bestelling af te halen.

Verder willen we u vragen om de bestelling door iemand anders op te laten halen mocht u verkoudheids- of griepklachten hebben.

Een fijne week en tot zaterdag!

Oh ja………er is zaterdag ook gerookte vis verkrijgbaar.

Met vriendelijke groet namens alle medewerkers van de ZeeVerse Vismarkt,

Esmeralda Dekker
ZeeVerse Vismarkt Wieringen
(advertentie)
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Westerland/De Haukes smederij Cees Omis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...