Trakteer een kwetsbaar kind op Hollandse gastvrijheid
Uitgegeven op 24-03-2020 om 11:14  |  link  |  bewaar  |  print

Word ook vakantieouder bij Europa Kinderhulp en...

Nodig een kwetsbaar kind uit voor een vakantie in Noord-Holland en meld u aan als vakantieouder/gezin. Deze kinderen groeien op in moeilijke gezinssituaties en willen er graag even uit en ervaren hoe het in een ander gezin gaat. Voor u een bijzondere ervaring, waarmee u het verschil kunt maken voor een kind. Al bijna 60 jaar werft Europa Kinderhulp gastgezinnen voor deze kinderen. Wij hebben u daarbij nodig.

Europa Kinderhulp zoekt nog nieuwe vakantieouders voor deze zomer. In de grote Europese steden leven honderden kwetsbare kinderen onder moeilijke omstandigheden. Door twee weken in de zomervakantie in een andere omgeving te zijn, kunnen ze op adem komen. Het gaat om kleine dingen als buiten spelen en samen eten. Waar iemand is die aandacht geeft, grenzen stelt en duidelijkheid schept. Gewoon kind mogen zijn.


Foto EKH

Doet u ook mee?
U heeft de mogelijkheid iets voor een kwetsbaar kind te doen. Geen luxe uitstapjes of dure fratsen, maar gewoon meedraaien in uw gezin. Zo'n vakantie geeft een kind een andere kijk op het leven, en dat pakt niemand ze af. Doet u ook mee?
Als er in uw hart en huis rust en ruimte is om één van deze kinderen een onvergetelijke vakantie aan te bieden, neem dan contact op, tel.: 0118-62 79 74 of info@europakinderhulp.nl.
Kijk voor meer informatie op www.europakinderhulp.nl of Facebook.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
1925 aanleg kleine Afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...