Cabaretduo Gien Gehannes naar 't Parochiehuis
Uitgegeven op 08-10-2006 om 17:57  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De Dörper Activiteiten Sociëteit (D.A.S.) ontvangt op zaterdag 28 oktober cabaretduo Gien Gehannes in dorpshuis ’t Parochiehuis in Hippolytushoef. Hannes Knoin en Cees Oud brengen onder de titel ‘Kassie Koike’ een avondvullend programma vol Westfriese humor.

Hannes Knoin timmert al ruim 20 jaar aan de ‘cabaretweg’. Hij zet graag herkenbare typetjes neer. Zijn sketches zijn actueel, maar ook nostalgisch dankzij het grotdroge sappige Westfries. Cees Oud is een bekende muzikant uit Schoorl en samen brengen zij Hollandse liedjes ten gehore met begeleiding van piano en accordeon. Tussen de showblokken door maakt gast Piet Zee uit Twisk, mentor van de Westfriese humor, zijn opwachting met intermezzo’s.

Kaarten voor de Westfriese cabaretavond kosten € 15,00 en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Snackbar Smultaria in Den Oever, De Marskramer in Hippolytushoef en Spar supermarkt in Westerland. Kaarten kunnen ook iedere donderdagmiddag in dorpshuis ’t Parochiehuis aan de Kerkhofsteeg 4 worden gekocht. Donateurs van de D.A.S. krijgen € 2,50 korting. De cabaretavond begint op 28 oktober om 20.00 uur; de zaal gaat een uur eerder open. Om teleurstelling te voorkomen wordt vanwege de grootte van de zaal aanbevolen tijdig kaarten te kopen.
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Drijvende viskisten - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...