Pleun is klaar voor een nieuw baasje
Uitgegeven op 23-03-2020 om 11:47  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Pleun is een mooie stevige cyperse poes, gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 06-06-2009. Als zwerf in het asiel gekomen, niemand was kennelijk op zoek naar haar en na de verplichte quarantaineperiode is ze nu helemaal klaar om een nieuw baasje te mogen ontmoeten.

Het wennen in de open kattenkamer gaat rimpelloos. Ze wandelt zonder problemen tussen de andere katten door, geen ruzie, (nog) geen warme vriendschap. Pleun zoekt wel actief contact met mensen, komt naar je toe om geaaid te worden en wil dan graag hoog zitten. Daar is wel een kleine kanttekening bij te vermelden want tijdens het aaien kan ze ook een beetje geïrriteerd worden, overprikkeld zou je ook kunnen zeggen en dan zie je haar ineens een hapbeweging richting je hand maken en dat kan best gevoelig aankomen. Als voorbode gaat haar staart wat harder zwiepen, een teken van opwinding.

Pleuntje is keurig zindelijk en eet haar brokjes met smaak weg. Dat wil zeggen, ID brokjes (Intestinal van Royal Canin) voor een mooie poezendrol. In haar nieuwe woonomgeving wil ze graag een blokje om, even een fris neusje halen zoals we het graag zeggen. Hoe haar omgang is met honden is niet bekend. Gelet op bovenstaande omschrijving is de combinatie met hele kleine kindjes wellicht een minder goede match. Kom kennismaken; u bent welkom, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Rederij Kooij - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...